hayır vermez ama güzel kule tipi soğutucu iyi giderOyun oynarken (ac origins) 85 86 dereceleri görüyor normal midir?Stok fan kullanıyorum zarar verir mi işlemciye?
zarar vermez ama yüksek termal macun süreli ne kadar oluyor ve kasayı en son ne zaman temizledinOyun oynarken (ac origins) 85 86 dereceleri görüyor normal midir?Stok fan kullanıyorum zarar verir mi işlemciye?
Zarar vermez ama 15-20 derece düşürmek istiyorsan biostan core performance boostu kapat evet 10-15 fps işlemci bazlı oyunlarda performans düşer hatta çok farketmezsin bile ama işlemcinin derecesi 60-65 olur maksimum yeni bir soğutucu alana kadar kapalı kullanabilirsin.Oyun oynarken (ac origins) 85 86 dereceleri görüyor normal midir?Stok fan kullanıyorum zarar verir mi işlemciye?
R5 5500 daha yeni çıktı 6 ayı geçmemiştir ki.zarar vermez ama yüksek termal macun süreli ne kadar oluyor ve kasayı en son ne zaman temizledin
Oyun oynarken (ac origins) 85 86 dereceleri görüyor normal midir?Stok fan kullanıyorum zarar verir mi işlemciye?
Ben normalde GTA da Max 70 derece alıyorum stok soğutucuyu yanlış takmıştım 90 a kadar çıkmıştı sıcaklık belki ondan olabilirKasa yeni ya 2 haftalık daha
Bide normalde arkaplan uygulamaları işlemciyi en fazla %10 yer ama bazen o arka plan uygulaması %100 olabiliyor oda sıcaklığı 10 derece arttırıyor (bende oluyor herkes de yok bu sorun)Kasa yeni ya 2 haftalık daha
zarar vermez ama kule tipi alabilirsinOyun oynarken (ac origins) 85 86 dereceleri görüyor normal midir?Stok fan kullanıyorum zarar verir mi işlemciye?