Ryzen 5 5500 85 derece normal midir?

Axes

80+
Reaksiyon skoru
63
Oyun oynarken (ac origins) 85 86 dereceleri görüyor normal midir?Stok fan kullanıyorum zarar verir mi işlemciye?

Oyun oynarken (ac origins) 85 86 dereceleri görüyor normal midir?Stok fan kullanıyorum zarar verir mi işlemciye?
hayır vermez ama güzel kule tipi soğutucu iyi gider

Normal, zarar vermez.
Snowman T6 Ultra alabilirsin.

Zarar vermez ama 15-20 derece düşürmek istiyorsan biostan core performance boostu kapat evet 10-15 fps işlemci bazlı oyunlarda performans düşer hatta çok farketmezsin bile ama işlemcinin derecesi 60-65 olur maksimum yeni bir soğutucu alana kadar kapalı kullanabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Axes

Kasa yeni ya 2 haftalık daha
Ben normalde GTA da Max 70 derece alıyorum stok soğutucuyu yanlış takmıştım 90 a kadar çıkmıştı sıcaklık belki ondan olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa yeni ya 2 haftalık daha
Bide normalde arkaplan uygulamaları işlemciyi en fazla %10 yer ama bazen o arka plan uygulaması %100 olabiliyor oda sıcaklığı 10 derece arttırıyor (bende oluyor herkes de yok bu sorun)

zarar vermez ama kule tipi alabilirsin
snowman t6 ultraya bakabilirsin

Benimde sistemde ryzen 5 5500 stok soğuıtucu ile aynı oyunda 75-80 arası geziyor normal değerler bence hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,310
Üyeler
197,428
Son üye
umyt
Geri