Ryzen 5 5500 overclock

rikriki

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba,
Ekran kartı modelim RTX 5060 işlemci modelim ise Ryzen 5 5500. hikayeli oyunlarda FPS sorunu yaşamıyorum ancak CS2 ve LoL oynarken FPS'im görece düşük kalıyor.(120-180 arası genelde). Ryzen Master üzerinden OC denedim ancak gözle görülür bir performans artışı göremedim Curve Optimizer vs her şeyi denedim. BIOS üzerinden manuel OC denesem fark eder mi? Hangi değerleri girmem gerektiğini de söyleyebilir misiniz? Kule tipi soğutucum var hiçbir zaman aşırı yüksek değerler görmüyorum bu arada.

Ryzen master üzerinden yapmaya çalıştığımda kalıcı almuyordu. BIOS üzerinde yapınca kalıcı oluyor. Değerleri senin berlilemen gerekir. Tam veri istiyorsun CRT testi var ondaki değerler en ideal değerler oluyor.

Merhaba,
Ekran kartı modelim RTX 5060 işlemci modelim ise Ryzen 5 5500. hikayeli oyunlarda FPS sorunu yaşamıyorum ancak CS2 ve LoL oynarken FPS'im görece düşük kalıyor.(120-180 arası genelde). Ryzen Master üzerinden OC denedim ancak gözle görülür bir performans artışı göremedim Curve Optimizer vs her şeyi denedim. BIOS üzerinden manuel OC denesem fark eder mi? Hangi değerleri girmem gerektiğini de söyleyebilir misiniz? Kule tipi soğutucum var hiçbir zaman aşırı yüksek değerler görmüyorum bu arada.
5500 çok yetersiz bir işlemci oc potansiyelide öyle zaten l3 önbelleği çok az denebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,947
Son üye
growtopia
Geri