yılbaşında alacaksan şuan ki fiyatlara vs bakılmasının pek bir mantığı yokYılbaşına doğru hocam
yılbaşında alacaksan şuan ki fiyatlara vs bakılmasının pek bir mantığı yokYılbaşına doğru hocam
İyi zam gelir o zamana kadar.yılbaşında alacaksan şuan ki fiyatlara vs bakılmasının pek bir mantığı yok
o sistem bidaha gelmez stokta yokAma adamların attığı 12400F daha ucuz iyi
dostum zaten yılbaşında alacaksan fiyat belki 5 bin lira artıcak 5 bin lira düşücek burdaki sistemlerin hiçbiri kalmıycak nerden bilicez almadan 2-3 gün içinde konu açman lazımYılbaşına doğru hocam
Tamam görmemişim kusura bakma 5500 alsın geçsin o zaman gayet iyi öyle soğutucu da istemez sonra 5600 yapmak onun kararı İ3 12100f den bile kanaatimce 4/6 almaktansa tırt 6/12 alırım yayın açıp deneyimledim Spotify Discord vesaire + sekmeler gram çıt demedi yabancı forum veya reddit de 12100f den yakınıyorlardı tıkanıyor diye yani her şey fps de değilmiş ayrıca onu deneyimlerken kartım 6600 dü şu an 4060 neredeyse çoğu oyunu denedim baya oyun var darboğaz yok varsa da konforu etkilemiyoro sistem bidaha gelmez stokta yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dostum zaten yılbaşında alacaksan fiyat belki 5 bin lira artıcak 5 bin lira düşücek burdaki sistemlerin hiçbiri kalmıycak nerden bilicez almadan 2-3 gün içinde konu açman lazım
İyiymiş harbi bu stok varsa şu an anında alsın bence am5 hem daha ne olsunGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
PSU değiştirilmeli; Alıntıyı görüntüle