Pcyi ne zaman almayi düşünüyorsunHocam böyle fırsatları takip ediyorsanız instadan falan iletişime geçebilir miyiz ben pek takip edemiyorum da
yaklaşık 2 aydır her hafta yeniliyor kanka 19-21 arası sürekli geliyorO dediğiniz sistemin stokları sanırım iki kez yenilendi, bende o sistemi aldım çıkar çıkmaz. Pek stok geleceğini sanmıyorum ama Vatan bu ara iyi sistemler veriyor.
Yılbaşına doğru hocamPcyi ne zaman almayi düşünüyorsun
Yani bu durumda o zamanki firsatlara bakmak gerek en iyisini bulmak icinYılbaşına doğru hocam
Fiyatlar artar mi hocam yoksa yılbaşı indirimi falan olur mu kampanya gibiYani bu durumda o zamanki firsatlara bakmak gerek en iyisini bulmak icin
Bu işlemciyi beğenmiyorum, ama kişisel tercihi.al geç bunuAMD R5 5600X - RTX 4060 - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ama adamların attığı 12400F daha ucuz iyial geç bunuAMD R5 5600X - RTX 4060 - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yani muhtemelen artar ama az bucak indirimde oluabilirFiyatlar artar mi hocam yoksa yılbaşı indirimi falan olur mu kampanya gibi
Size önerim biraz daha bekleyin akşamları falan siteleri iyi kollayın, Cuma gününü bekleyin İncehesap'ta.Fiyatlar artar mi hocam yoksa yılbaşı indirimi falan olur mu kampanya gibi
AAA oyunlarda fark görmez hocam fakat 12400F ucuzken bende almazdım ne kadar kullanıyor da olsamBu işlemciyi beğenmiyorum, ama kişisel tercihi.
Artı olarak bence ramler GSKILL 1x8'likten 2 taneye yükseltilmeli.
SSD ise 1tb olan Kioxia olmalı.
Haklısınız, bende 12400F satın aldım. Sistemin gelmesini bekliyorum şimdi.AAA oyunlarda fark görmez hocam fakat 12400F ucuzken bende almazdım ne kadar kullanıyor da olsam