18'e nerede bulacaksınız hocam22 değil bir 18 falan olsaydı alınırdı
Size şöyle anlatayım. İnternetten hazır sistem alırsanız Vatan size oradaki mağazan yollamıyor. Ankara'da bulunan mağazasından yolluyorlar.Mağazada stok yok mu yani sipariş üzerine mi getiriliyor sadece
22 değil bir 18 falan olsaydı alınırdı
Olsaydı diyorum zaten bulacağım diye bir şey demedim 4060 ve r5 5500 bana 13.500 e patladı 4060 3 aylık 2.el aldım tabii ki onunda katkısı var18'e nerede bulacaksınız hocam![]()
yanlış bilgi kanka mağazaya gitse direk bu sistemi alabilir internetten sipariş vermesine gerek yok sadece webe özel fiyat olanları mağazadan alamazINTEL I5 12400F - RTX 5060 - H610M - 480GB SSD -RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 5060 - H610M - 480GB SSD -RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapmazlar, bu sistemler hazır olduğu için Ankara'dan geliyor. Mağazadan teslim alamıyorsunuz.
ya vallahi koparıyosunuz beniAman diyim sakın olası 5500 almayın hocam. Ne olursaolsun sakın ola almayın.
Öcü gibi bakanlarya vallahi koparıyosunuz beni
İyi fırsat yakalamışsın, hayırlı olsunSize şöyle anlatayım. İnternetten hazır sistem alırsanız Vatan size oradaki mağazan yollamıyor. Ankara'da bulunan mağazasından yolluyorlar.
Sipariş verdiğinizde oradan alamıyorsunuz hocam.
INTEL I5 12400F-RTX 4060 WHITE-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060 WHITE-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben bu sistemi iki hafta önce satın aldım, çok uyguna geldi mesela. Fırsatları iyi kollamak lazım.
Arkadasin attigi sistem fiyatina gore gayet iyi alinabilirINTEL I5 12400F - RTX 4060 OC 8GB - H610M-R - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 4060 OC 8GB - H610M-R - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
12400F daha senkronize bir işlemci.
aynı sistem kanka 1tb ssd versiyonu 1 hafta önce 19.5kya cıktı 24 fazla gibi biraz beklerse vatan tekrar stok getirir diye düşünüyorumArkadasin attigi sistem fiyatina gore gayet iyi alinabilir
Hocam böyle fırsatları takip ediyorsanız instadan falan iletişime geçebilir miyiz ben pek takip edemiyorum daSize şöyle anlatayım. İnternetten hazır sistem alırsanız Vatan size oradaki mağazan yollamıyor. Ankara'da bulunan mağazasından yolluyorlar.
INTEL I5 12400F-RTX 4060 WHITE-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060 WHITE-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben bu sistemi iki hafta önce satın aldım, çok uyguna geldi mesela. Fırsatları iyi kollamak lazım.
O dediğiniz sistemin stokları sanırım iki kez yenilendi, bende o sistemi aldım çıkar çıkmaz. Pek stok geleceğini sanmıyorum ama Vatan bu ara iyi sistemler veriyor.aynı sistem kanka 1tb ssd versiyonu 1 hafta önce 19.5kya cıktı 24 fazla gibi biraz beklerse vatan tekrar stok getirir diye düşünüyorum
Kaça geldiSize şöyle anlatayım. İnternetten hazır sistem alırsanız Vatan size oradaki mağazan yollamıyor. Ankara'da bulunan mağazasından yolluyorlar.