önce ki fiyatı neydi acaba su an güzel indirim var mıREDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
kardesım 3100 sogutucusu dedıgın sey zaten klasik amd sogutucusu farkı yokStok soğutucu ile birlikte mi geliyor?
Gelmiyorsa r3 3100 soğutucusu ile kullanılabilir mi?
indirim bitmiş heralde.Bende alacaktım almadımhocam indirim bitti mi bendede kuponu kullandırtmıyor
Bunu kullanırsan stok soğutucu yetmiyeceği için kutulu almak saçma asılkutusuz işlemci almak saçma gelıyor bana ya zaten fan ıcınde 150 200 lıra verıyoruz
Ben halkbankla aldım yanlış bilgi vermeNays10 kodunu sadece nays kartla kulanabiliyorsunuz
Sonradan kupon kodunun kullanımını güncellemiş olabilirler ben denedim olmadı diye öyle söyledim , pazarama sitesinde de aynı şekilde kodu kulanmak için nays kartla alışveriş yapmanız gerekiyor ibaresi bulunuyor siz 1 hafta önce sipariş vermişsiniz o zaman kullanılıyordu belkiBen halkbankla aldım yanlış bilgi verme
Orasını bilemem ben aldım kodla hatta 3 alışverişim oldu toplam ayrı hesaplarlaSonradan kupon kodunun kullanımını güncellemiş olabilirler ben denedim olmadı diye öyle söyledim , pazarama sitesinde de aynı şekilde kodu kulanmak için nays kartla alışveriş yapmanız gerekiyor ibaresi bulunuyor siz 1 hafta önce sipariş vermişsiniz o zaman kullanılıyordu belki
Sonradan güncellediler demekki nays kampanyalarda gözüken bu nays10 kodu sadece nays kartlarla kulanılabilir diye,süreside doldu zaten son kullanım tarihi 31 aralıkdıOrasını bilemem ben aldım kodla hatta 3 alışverişim oldu toplam ayrı hesaplarla