Yanliş bilgiNays10 kodunu sadece nays kartla kulanabiliyorsunuz
Yanliş bilgiNays10 kodunu sadece nays kartla kulanabiliyorsunuz
Değerr5 3600 var bende almaya degermi
Ben alamadım hata verdi siz alabiliyormusunuzYanliş bilgi
Ciddi performans farkı var. Alınca eskisini de elden çıkarırsanız sizin için cok uyguna cok iyi bir upgrade olurr5 3600 var bende almaya degermi
Kardesim senden bir red mekanik klavye onerisi bekliorm aynı bu sekilde indirimli paylastklarn gibi
Bende aynı şeyi düşünüyorum. R5 3600 var satsam kaça gider diye merak ediyorum bilen biri cevaplasa keşkeryzen 5 3600 var bende şu an satarsam kaça gider ve b450m pro vhd plus ile uyumlu mu 5600
1600Bende aynı şeyi düşünüyorum. R5 3600 var satsam kaça gider diye merak ediyorum bilen biri cevaplasa keşke
H.o memnun olacağını düşünüyorum ben de R3 3100'den geçtimBende Dün gamın gecesınden 2749 TL ye aldım bakalım ,kargoya vermişler .r3 3100 den sonra umarım benım ıcın cok ıyı olur .r3 3100 rx6600 ile oyunların keyfine varamıyordum, cok drop yiyordum ve düzgün bir performans alamıyordum . alan arkadaşlara hayırlı olsun mükemmel fiyat gerçekten .
Ziraat ve Vakıfbank la denemedim olmadı. Pazaramada kupon detaylarında nays kartla işlem yapılması gerektiği yazıyor, yazdığı gibide parayı naysa atıp satın almayı denedim, o şekilde satın alabildim. Farklı banka kartıyla kuponu kullanabilen var mı ki?Yanliş bilgi