Aderal
80+ Bronze
Önce hollanda sonra istanbul yüksek ihtimalleBenimki Krefeld'den çıkmış. Acaba Hollanda'ya mı gönderilecek, yoksa direkt İstanbul mu?
Önce hollanda sonra istanbul yüksek ihtimalleBenimki Krefeld'den çıkmış. Acaba Hollanda'ya mı gönderilecek, yoksa direkt İstanbul mu?
benimde birebir aynı tarih ve durum . Bu sabah 5'te güncelleme geldi Hollanda'ya geçecek ordan İstanbul'a büyük ihtimalle
Standart teslimat mı aldın?Vallahi çıldıracam satıcı ürünüm göndermiyor. Hayır ilk siparişi geçenlerdenim neden göndermiyor merak ettim.
Vallahi çıldıracam satıcı ürünüm göndermiyor. Hayır ilk siparişi geçenlerdenim neden göndermiyor merak ettim.
Direk istanbula giden bir kişi var oda onun şansına DHL kargoya verilmiş. Eğer APG ise seninki muhtemelen ilk Hollanda sonra Türkiye şeklinde olacak. Benimki dün Türkiye’ye inmiş ondan önce Hollandadaydı. Ondan önce krefeld.@Aderal bazılarınınki direkt İstanbul'a gelmiş.
Şu an durumun ne. Bende kargo şirketinden çıkış yaptı (NL) diyordu en son. 30 saat falan öyle kaldı sonra dün baktım Türkiye’ye gelmiş. Şu an Türkiye’ye geliyor olabilir seninkideTahminimce ürünler Krefeld'den, Eindhoven Havalimanına gidiyor. Oradan uçakla İstanbula'a geliyor, benimde ürün NL'de bekliyor. İnşallah gelir artık TR'ye.
O zaman 19 ağustosta gelecek hiç erken gelmesini bekleme belki 1 gün fln erken gelebilir oda belki çünkü amazon dediği tarihi hep tutturuyor.19 Ağustos
Hızlı teslimatStandart teslimat mı aldın?
0 gelişme kargoya verilmedigelişmeleri amazon sayfasından yazar mısın belki bir yorum yapabilriim sana
Müşteri hizmetlerine yaz satıcının hızlı olmasını söyle. Ben söylemiştim sonraki gün kargoya verildi.Hızlı teslimat
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 gelişme kargoya verilmedi
Müşteri hizmetleri iletiyoruz diyor sadece hiçbir değişiklik olmadı 5 gündürMüşteri hizmetlerine yaz satıcının hızlı olmasını söyle. Ben söylemiştim sonraki gün kargoya verildi.