BERKANY
80+ Silver
Dahası
evetBu ondan daha mi iyi
evetBu ondan daha mi iyi
Bu fiyat ne nasıl kaciririm çok kötü hissediyorumAMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Fiyatı yükselttiler biraz arkadaşlar.
İlk fiyat 2809.28 TL idi.
Yeni gümrük kuralı ile 150 euro üstü ürün alamıyorsunuz. Ama bu amazon'da geçerli mi bilgim yok.150€ baraj mı vardı hayırdır?
Bunu ben de merak ediyorum.amazon yurtdışında şirket faturası kesiliyor mu
2 siparişimi de iptal ettiler mail geldi
gelen mail
Merhaba,
402-00xxxxxx15-xxxxxxxxx numaralı Amazon Pazaryeri siparişinizle alakalı yaşanan bir sorun hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.
Maalesef aşağıda detayları verilen ürüne/ürünlere ilişkin siparişinizin Amazon Germany adlı satıcı tarafından iptal edildiği bilgisini üzülerek sizinle paylaşmak durumundayız.
Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.
İptal edilen sipariş için ödediğiniz tutar, siparişi verirken kullandığınız ödeme aracına iade edildi.
Çoğu durumda para iadesi gönderildikten sonra kartı veren banka, tutarı 7-10 gün içinde hesabınıza gönderir.*
Üçüncü taraf satıcıların düzenlediği satış işlemlerinin tamamlanmasında Amazon.com.tr söz sahibi değildir.
Bu siparişin iptaliyle ilgili sorularınız varsa lütfen satıcınızla iletişime geçin:
https://www.amazon.com.tr/gp/help/c...15-9323571&ref_=oh_cs&sellerID=A3O5TP4R0OZYXZ
İptal edilen Amazon Pazaryeri siparişinizin bilgilerini aşağıda görebilirsiniz.
Anlayışınız ve Amazon.com.tr’den alışveriş yaptığınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Müşteri Hizmetleri
Amazon.com.tr
ram almıstım faturalarda sipariş özeti var sadece. Almanyadan gelenlerde sanırım fatura olmuyor emin değilim ama RAM'de göremedim.Bunu ben de merak ediyorum.