Rog b550f mi yoksa bu mu daha iyidir hocamÜst düzey anakartGigabyte B550 Aorus Master AMD AM4 DDR4 ATX An - PttAVM.com - 2024
Gigabyte B550 Aorus Master AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Gigabyte B550 Aorus Master AMD AM4 DDR4 ATX Anakart - 2024www.pttavm.com
3m2 sulotu da PC express 4 destekliyor
Önerin için teşekkür ederim vdh modeline baktım tam f/p canavarı gibi duruyor ilerde sistemde güncelleştirmeler yapacağımdan daha uzun ömürlü bir model arıyorum biraz son attığınızla neredeyse aynı fiyatta x570 chipsette bir anakarta denk geldim Asrock x570 anakart bu anakartla alakalı bilginiz var mıMSİ B550 PRO VDH en iyi seçenek kendim kullanıyorum çok güzel anakart 2 tane m2 slotu var 4 ram slotu var istediğin gibi 5600 için yeterli bi anakart incehesap gaming gecesini bekelersen 2800TL ye düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görüntü önemli ise senin için MSI B550 A PRO alabilirsin ama bu fiyata alınmaz kasım indirimlerinde 3700 TL'ye kadar düştü
Ne kadar süre kullanacaksınız R5 serisi işlemcide kalacaksanız gerekli değil b550 işini fazlasıyla görür daha üst işlemciler kullanacaksan veya overclock düşünüyorsan ozaman alınabilir x570 yılbaşında indirim yaparlarsa alabilirsinRog b550f mi yoksa bu mu daha iyidir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerin için teşekkür ederim vdh modeline baktım tam f/p canavarı gibi duruyor ilerde sistemde güncelleştirmeler yapacağımdan daha uzun ömürlü bir model arıyorum biraz son attığınızla neredeyse aynı fiyatta x570 chipsette bir anakarta denk geldim Asrock x570 anakart bu anakartla alakalı bilginiz var mı