benimkide böyle çok anlamıyorum neye yaradığını ama atayımAlıntıyı görüntüle
İnternette birkaç kişinin sonuçlarına baktığım zaman benim skorumdan daha yüksek olduğunu gördüm. Bende neden düşük çıkıyor?
onları açmanın ne faydası var ve işlemciyi yük altında bırakır mı ben hiç hatırlamıyorum öyle ayar yaptığımı.
Boost üst frekansını arttırmış olursunuz ve CO ile de undervolt edersiniz. İşlemcinizin silikon kalitesi ne kadar iyiyse o kadar iyi boost ve undervolt değerleri elde edebilirsiniz.onları açmanın ne faydası var ve işlemciyi yük altında bırakır mı ben hiç hatırlamıyorum öyle ayar yaptığımı.
ömrünü azaltır mı işlemcinin? kusura bakmayın çok bir bilgim yok bu konularda belki açarım yine de sorayımBoost üst frekansını arttırmış olursunuz ve CO ile de undervolt edersiniz. İşlemcinizin silikon kalitesi ne kadar iyiyse o kadar iyi boost ve undervolt değerleri elde edebilirsiniz.
Sorun değil. Ömrünü azaltma gibi bir durum söz konusu değildir. İşlemcinin ömrü diye bir şey yoktur.ömrünü azaltır mı işlemcinin? kusura bakmayın çok bir bilgim yok bu konularda belki açarım yine de sorayım
ama çoklu çekirdekteki performans gerçekten düşük yaniHer işlemci birebir aynı sonuçları vermez yakın verir. Ram mhzleri, core performance boost, pbo, overclock gibi etkenler değiştirebilir
bakın sizdeki çoklu çekirdek performansına 500 puan daka yüksek