Ryzen 5 5600 gtx 1650 donma

Reaksiyon skoru
1
beyler yakın zamanda işlemcimi ryzen 5 5600 yaptım ekran kartım gtx 1650 pro lol oyuncusuyum fps sorunu olmuyor oynarken ama rastgele 2-3 saniye droplar var bunu nasıl çözerim ekran kartını rx 9060xt yazsam düzelir mi anakartım b450m-a pro max 20 bin verip ekran kartı almak mantıklı mıdır?

beyler yakın zamanda işlemcimi ryzen 5 5600 yaptım ekran kartım gtx 1650 pro lol oyuncusuyum fps sorunu olmuyor oynarken ama rastgele 2-3 saniye droplar var bunu nasıl çözerim ekran kartını rx 9060xt yazsam düzelir mi anakartım b450m-a pro max 20 bin verip ekran kartı almak mantıklı mıdır?
lol işlemci oyunu.Droplar yiyorsan arka planda ne kullanıyorsun onlara bak.
5600 lol için çok çok yeterli bir işlemci.
Güvenemiyorsan format atmayı dene

lol işlemci oyunu.Droplar yiyorsan arka planda ne kullanıyorsun onlara bak.
5600 lol için çok çok yeterli bir işlemci.
Güvenemiyorsan format atmayı dene
arka planda discord ve oyunu kaydeden program var son attığım formatın ustunden fazla sure gecmedi

arka planda discord ve oyunu kaydeden program var son attığım formatın ustunden fazla sure gecmedi
Discordun donanım ivmesini kapat
Kayıt programı açık kapalı fark ediyor mu takılması.

Isılara baktın mi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaptım hocam hepsini kayıt programıyla alakası oldugunu sanmıyorum.
peki ekran kartı almalı mıyım sence çok fark eder mi
Sadece lol oynuyorsan gerek yok hocam lol işlemci oyunu arkadaşın dediği gibi

Core tempden ısıları atar mısın sistem boştayken

yaptım hocam hepsini kayıt programıyla alakası oldugunu sanmıyorum.
peki ekran kartı almalı mıyım sence çok fark eder mi
Lol için ekran kartı alınmaz reis.
Arkadaşın dediği gibi ısı değerlerine bak sen.Bir kasamda 5600 var stok fan takılı gayet yetiyor.Zaten lol gibi bir oyunda öyle cehennem ateşine dönüceğini düşünmüyorum.

Core tempden ısıları atar mısın sistem boştayken
1772755994205.webp

böyle hocam

Biraz yüksek occt indirip cpu testi yapar mısın

Lol için ekran kartı alınmaz reis.
Arkadaşın dediği gibi ısı değerlerine bak sen.Bir kasamda 5600 var stok fan takılı gayet yetiyor.Zaten lol gibi bir oyunda öyle cehennem ateşine dönüceğini düşünmüyorum.
bende öyle düşünüp sadece işlemci upgradeledim ama donma sorunu hala geçmedi 2-3 saniyelik donma beni çok etkiliyor sıfır kasalara bakmaya başladım

bende öyle düşünüp sadece işlemci upgradeledim ama donma sorunu hala geçmedi 2-3 saniyelik donma beni çok etkiliyor sıfır kasalara bakmaya başladım
Hocam olmaması lazim 5600 ile drop bi test yapın macundan olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Discord kullaniyorsan ordan da yardımcı olabilirim

Geri