Neler Yeni

ryzen 5 5600 için 500 600 TL sogutucular

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
arkadaşlar bu fiyata ne alınabilir stock fan kullanmak istemiyorum ne alınır sizce ryzen 5 5600 için

Son düzenleme:

inzilbeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım, öneri, tavsiyeler
Instagram
emirsekman_
Discord
inzilbeth4u
arkadaşlar bu fiyata ne alınabilir stock fan kullanmak istemiyorum ne alınır sizce
kanka aynı işlemciye sahibim stok soğutucuyla bile üşüyor işlemci bu işlemci için soğutma yönünden ekstra para harcamana gerek yok zaten düşük ısınma değerlerine sahip bi işlemci o yüzden stok ile devam etmelisin fikrimce ileride cpu değiştirince düşünürsün soğutma tarafını tekrardan

edit; ben imzada yazan cpu için bu yorumu yaptım başlığı daha yeni okudum benim hatam

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka aynı işlemciye sahibim stok soğutucuyla bile üşüyor işlemci bu işlemci için soğutma yönünden ekstra para harcamana gerek yok zaten düşük ısınma değerlerine sahip bi işlemci o yüzden stok ile devam etmelisin fikrimce ileride cpu değiştirince düşünürsün soğutma tarafını tekrardan

edit; ben imzada yazan cpu için bu yorumu yaptım başlığı daha yeni okudum benim hatam
önemli değil dostum normalde işlemci darboğaz yapmasa değiştirmemde darboğaz yapıyor 10 k ekran kartı ve işlemci için harcıcam işlemciyi alınca 4 civarı işlemci zaten hazır sistemler ne kadar yeni bilgisayar almış gibi para harcadım ya
r5 5600 için önerin varmı

Ysuflix

80+ Gold
Top Bottom