60-65lere kadar düşürür çok para bayılmayın kuletipine 4-5 bakır ısı borusu olsun 120mm fanı olsun al geç düşünmeyin. noctua değil sonuçta hiçbiri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
60-65lere kadar düşürür çok para bayılmayın kuletipine 4-5 bakır ısı borusu olsun 120mm fanı olsun al geç düşünmeyin. noctua değil sonuçta hiçbiri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT!!!!: 4 -5-6 bakır ısı borulu tek kule şeklindeki soğutuclarda fark 1-2 derecelerde oynuyor. anca muazzam fark yaratacak soğutucular çift kule şeklinde çift fanlı oluyor oda maks 5 ila 7 derece ısı farkettirsin. yani 1000tl verip tek kuletipi mi 500 TL verip tek kule tipi mi diyen olursa 500tl tek kule şeklinde olan derim. he ben performans istiyorum o zaman çift kule şeklinde olanlar var ama pahalı nocuta NH-D15 gibi gibi.
kanka ben videoda sadece x120 önermiyorum 4-5-6 bakır ısı borulu tek kuletipinin soğutma kısmını anlatttım. akakçede girin solda alt limite 500 yazın listeleyin çeşit çeşit marka model çıkacaktır.
x4 9cm fana sahip stok soğturucuya göre soğuk tutar mı içinden bile geçer. ama 9cm fan ses yapar daha doğrusu zınlama. 12cm fanlı bir şey tercih edin marka model belirtmiyorum bol bol çeşit var.
x4 9cm fana sahip stok soğturucuya göre soğuk tutar mı içinden bile geçer. ama 9cm fan ses yapar daha doğrusu zınlama. 12cm fanlı bir şey tercih edin marka model belirtmiyorum bol bol çeşit var.