Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

qesq

80+
Reaksiyon skoru
54
merhaba arkadaşlar benim pc im asus rtx 4060 ryzen 5 5600 lü bir pc ben bu pc yi 1 ay önce almıştım daha yeni monitor aldım şimdi kullanmaya baslıyorum 3 gun falan oldu. pc den gayet memnunum fps anlamında falan ama işlemci sıcaklığı fazla gibi oyuzdende kule tipi fan onerısı istiyorum suanda normal amd nin stok fanını kullanıyorum oyunlardaki sıcaklıklar pubg de 81 82 leri goruyor valoda falan 70 73 o tarz pubg de en fazla 85 i gordum 85 in üstüne hiç çıkmadı önerilerinizi bekliyorum

Ne kadar bir bütçe ayırmak istiyorsun soğutucuya?

merhaba arkadaşlar benim pc im asus rtx 4060 ryzen 5 5600 lü bir pc ben bu pc yi 1 ay önce almıştım daha yeni monitor aldım şimdi kullanmaya baslıyorum 3 gun falan oldu. pc den gayet memnunum fps anlamında falan ama işlemci sıcaklığı fazla gibi oyuzdende kule tipi fan onerısı istiyorum suanda normal amd nin stok fanını kullanıyorum oyunlardaki sıcaklıklar pubg de 81 82 leri goruyor valoda falan 70 73 o tarz en fazla 85 i gordum 85 in üstüne hiç çıkmadı önerilerinizi bekliyorum
Yani en düşük x123 den aşağı alma.

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
Ne kadar bir bütçe ayırmak istiyorsun soğutucuya?
hocam şöyle diyeyim aklımda thermalright ın modelleri vardı bunun gibi

siz bu idare eder derseniz bunu alırım eğerki biraz daha bütçe yükseltin derseniz öyle yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani en düşük x123 den aşağı alma.
anladım hocam x123 iyi midir? idare eder mi?

hocam şöyle diyeyim aklımda thermalright ın modelleri vardı bunun gibi

siz bu idare eder derseniz bunu alırım eğerki biraz daha bütçe yükseltin derseniz öyle yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam x123 iyi midir? idare eder mi?
x123 çift fanlı kullanıyorum R7 5700x ile oyunlarda maksimum 68 derece oluyor.

merhaba arkadaşlar benim pc im asus rtx 4060 ryzen 5 5600 lü bir pc ben bu pc yi 1 ay önce almıştım daha yeni monitor aldım şimdi kullanmaya baslıyorum 3 gun falan oldu. pc den gayet memnunum fps anlamında falan ama işlemci sıcaklığı fazla gibi oyuzdende kule tipi fan onerısı istiyorum suanda normal amd nin stok fanını kullanıyorum oyunlardaki sıcaklıklar pubg de 81 82 leri goruyor valoda falan 70 73 o tarz pubg de en fazla 85 i gordum 85 in üstüne hiç çıkmadı önerilerinizi bekliyorum

Geri