Kule tipi soğutucu önerisi

zKatzz

80+
Reaksiyon skoru
3
merhaba beyler ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum a320m a pro anakart var stok fan kullanıyorum kule tipi fan alıcam ama hangi fanı alsam bilemiyorum stok fanla 85 derecede çalışıyor yük altında rampage hacker kasa modelim 165mm ye kadar sığıyomuş

peerless assassin

peerless assassin
Pire için yorgan yakmaya ne gerek var canım, r5 5600 için Peerless Assassin fazla.
Bana kalsa işlemci ağır yük görmüyorsa Stok Fanı bile yeterli.

Pire için yorgan yakmaya ne gerek var canım, r5 5600 için Peerless Assassin fazla.
ileride işlemci değiştiğinde soğutucu fiyatları yüksekte olabilir düşükte şimdiden alması daha mantıklı olur diye düşünüyorum

ileride işlemci değiştiğinde soğutucu fiyatları yüksekte olabilir düşükte şimdiden alması daha mantıklı olur diye düşünüyorum
İleride değiştireceği işlemciye uygunluğundan emin miyiz peki?

yetmiyo hocam the last of us part 2 oynuyorum 85 derece görüyor rx 9060 xt var bide 16 gb ona yetmeye çalışıyor

yetmiyo hocam the last of us part 2 oynuyorum 85 derece görüyor rx 9060 xt var bide 16 gb ona yetmeye çalışıyor
85 çok da sıcak değil yaa, Intel 14. nesil 100C'lere yakınsıyor 85'ten bişey olmaz bence.

İleride değiştireceği işlemciye uygunluğundan emin miyiz peki?
am6 veya intelin yeni çıkacak soketine geçmediği sürece bir sorun çıkmaz ki yeni oyunlar çıkıyor 5600 yetmiyecek ve yine işlemci değişecek muhtemelen am5 geçer arkadaş o yüzden yine işine yarıyor

Geri