peki teşekkür ederimBoruyla alakasi yok bu işin knk tdp değeri önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
220w bu soğutucu piyasada ki bir sürü 240 lik sıvı sogutmayi yer
teşekkür ederim teşekkürlerTakması bilene göre çok kolaydır Yeterlidir.
Bugün işlemci fanini t6 yi söktüm, kaydırmadan macunu sürdüm 8 dklik testte Max 72 gördü (önceki 80) boşta 50 kusurdu şimdi 40 . İşlemciyi kaydırmadan takınca çok iyi soğutuyor.çok iyi peki yarın çıkarıp taktıktan sonra da yazarmısın buraya acaba ne oldu diye senin işlemcin nedir bu arada
takma değilde çıkartması çok zor denedim olmuyo termal macun nasıl değiştircem valla bilmiyorumTakması çok zor, r5 5600 ile kullanıyorum bir tık farketti ama sanırım kaydırma yaptım takarken yarın tekrar deneyeceğim.
Vallahi ben de çok zor çıkardım, sanırım az gevşettim hafif zorlamada kayıyor bunu neden böyle yaptılarsa artık vidalama dururkentakma değilde çıkartması çok zor denedim olmuyo termal macun nasıl değiştircem valla bilmiyorum
Vallahi ben de çok zor çıkardım, sanırım az gevşettim hafif zorlamada kayıyor bunu neden böyle yaptılarsa artık vidalama dururken
takma değilde çıkartması çok zor denedim olmuyo termal macun nasıl değiştircem valla bilmiyorum
evet ben pek takarken zorlanmadım t6 ultra yerine gametech h120d aldım boşta 35-40 yükte max 50-55 biraz zorlarsam 2 saat sonu %100 testte 60'a gelmiyor bile çıkarırken ise ilk önce pc yi açıp 1dk lik yük testi yapın kapatıp sökebilirsiniz takarken ufak bir kayma oluyor ama tek tarafı oturtup diğer tarafı bastırarak takabilirsinBugün işlemci fanini t6 yi söktüm, kaydırmadan macunu sürdüm 8 dklik testte Max 72 gördü (önceki 80) boşta 50 kusurdu şimdi 40 . İşlemciyi kaydırmadan takınca çok iyi soğutuyor.
Az inmiş ak 400 var 20 derece düşürmüştü bende84 derecelerden 75 lere indi.
Hem takması da kolayAz inmiş ak 400 var 20 derece düşürmüştü bende