Hocam malesef işlemciyi alalı baya oluyor eski bilgisayarımda kullanıyordum.stokla da denemek lazım bence işlemcide sıkıntı olabilir garantiye gönder
Hocam eminim 2-3 kere tak çıkart yaptım yerine oturuyor ve iyice sıkılı durumda.Hocam takmada kesin problem var bence 85 cok fazla stokla 80 felan oluyor o sogutucuyla 60 65 olmadi lazim bence
2 3 kere tak çıkar yapinca o macunda etki yaratmaz miHocam malesef işlemciyi alalı baya oluyor eski bilgisayarımda kullanıyordum.
Hocam eminim 2-3 kere tak çıkart yaptım yerine oturuyor ve iyice sıkılı durumda.
macun yeniledim hocam hepsinde.2 3 kere tak çıkar yapinca o macunda etki yaratmaz mi
hocam sıfır kurulum.merhabalar
bende yakın zamanda aldigim hazir sistemde ayni işlemci isinma sorununu yaşadim. bilmiyorum size cözüm olur mu ama ben windows'u yeniden yüklemek ile cözdüm işi. arkada calişan bir virüs olabilir. ayni sistemi alan arkadaşimda malware virüsü cikti .
macun yeniledim hocam hepsinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sıfır kurulum.
Hocam soğutucu uzun süredir var tabii ki çıkarttım.
Hocam soğutucuyu eski bilgisayarımda kullanıyordum, gayet kaliteli bir soğutucu. Tamamen bu kasa ile alakalı bir problem.Bende işlemci soğutucu degistirecem ama boyle konulari görünce daha çok korkuyorum
bende tam onu yazacaktım valorantta 87 dereceyi görüyorum klimayla ama kapatına 80 79 felan endişe ediyordm sendede aynıymış ozaman normalmiş içimi rahatlattınHocam ben valorant full ayarlarda stok fan ile 79 derece alıyorum. arkadaş kaliteli termal macun ve piyasadaki en iyi hava soğutma takmış 85 alıyor bence anormal
benimdeki 0 kurlum aynı işlemci 1 hafta oldu pcyi alalı stok fanla valorantta 87 dereceyi gördüm 80 nin altına inmiyormacun yeniledim hocam hepsinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sıfır kurulum.
fiyatına baktımda o fiyata sıvı soğutma alınmazmı hocam hangisi mantıklı olurFan hızını takip ettiniz mi? Hangi devirde olduğunu gördünüz mü? Çok iyi bir soğutucunuz var, fanları hiç dönmese o değerlerde olurdu pasif etkisiyle.