Şu 300 TL olan mı hocammerhaba ben trendyoldan gametechin 3 fanlı 6 kanallı kule tipi soğutucusunu öneriyorum F/P ürünü
ama kule tipi sevmiyosan gametechin sıvı soğutucusu var 1200tl bazındamerhaba ben trendyoldan gametechin 3 fanlı 6 kanallı kule tipi soğutucusunu öneriyorum F/P ürünü
500 tl ye 3 fanlısı varŞu 300 TL olan mı hocam
Selamlar arkadaşlar.
AMD Wraith Prism mi alsam mı değer mi bilmiyorum.
Kule tipi çok kaba ve orantısız duruyor.
Önerilere açığım.
bendede 5600 var 214xt aldım 600 liraya müthiş boşta 40 45 derece oyunlarda max 52 53 klima açıkken 60a kadar çıktıgı oluyor ama 60ı geçmiyorSelamlar arkadaşlar.
AMD Wraith Prism mi alsam mı değer mi bilmiyorum.
Kule tipi çok kaba ve orantısız duruyor.
Önerilere açığım.
en kaliteli fp bu 300 TL ye soğutma bulamazsın
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
ben wraith prismle kullanıyorum iyi soğutuyor ama ucuzken 200tl civarına almıştım 1 sene olmadı. 600 verilecek bir fan değil. Arkadaşın attığı id coolingi al geç prism den daha iyi ve sessiz şekilde soğutur600 e orijinalini alsam o zaman daha iyi Wraith Prism rgbAMD işlemci fanı - Google Alışveriş
www.google.com
bu siteden mi alayımen kaliteli fp bu 300 TL ye soğutma bulamazsın
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Evet bu site güvenilir.bu siteden mi alayım
Bütçe buysa tabi ki alınır ama 5600 e bunu almazdım. Daha küçük soğutma bloğu ve 9mm fan var. benim attığımda 120mm fan var (120mm standarttır). Kısaca 9mm daha sesli çalışacaktır ve soğutmayı daha zor yapacaktır. @MounhanDark Freezer X96 alabilirsiniz.
Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet bu site güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe buysa tabi ki alınır ama 5600 e bunu almazdım. Daha küçük soğutma bloğu ve 9mm fan var. benim attığımda 120mm fan var (120mm standarttır). Kısaca 9mm daha sesli çalışacaktır ve soğutmayı daha zor yapacaktır. @Mounhan