peki kasanın yan camını açsam falan daha düşer mi çünkü kasa küçük ve kapalı havada alamıyor sistemi dün aldık zarar gelsin istemiyorum70 65'e düşürmek için çok düşük bir fiyat istiyorsunuz hocamSnowman T6 Ultra CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri
Snowman T6 Ultra CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ama bu da baya işinizi görür
hazır sistem montajı geldi bilmiyorummacun sürdünmü?
undervolt denedinmi
Hocam işlemci 85'in üzerine kadar sorun yaratmaz rahat olunpeki kasanın yan camını açsam falan daha düşer mi çünkü kasa küçük ve kapalı havada alamıyor sistemi dün aldık zarar gelsin istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hazır sistem montajı geldi bilmiyorum
hazır sistem ise macunludur.Undervolt yapmayı deneyebilirsin.Rehber videoları var.peki kasanın yan camını açsam falan daha düşer mi çünkü kasa küçük ve kapalı havada alamıyor sistemi dün aldık zarar gelsin istemiyorum
kasanın camını açarsan ısı düşüşü fazlasıyla olur ama biraz erken tozlanır pcpeki kasanın yan camını açsam falan daha düşer mi çünkü kasa küçük ve kapalı havada alamıyor sistemi dün aldık zarar gelsin istemiyorum
Yerinde yaparsan en fazla 1-2 FPS oynuyor.Cihaz TV diye bir kanal var orda vardı videosu.peki undervolt fps yi düşürür mü
Eğer iyi bir şekilde yaparsanız hayır performans düşmeyecektirtozlanması sıkıntı değil şimdi undervolt yapmayı düşünüyorum ama performans ve fps düşer mi
Yerinde yaparsan en fazla 1-2 FPS oynuyor.Cihaz TV diye bir kanal var orda vardı videosu.
şimdi anladım olayı bu adamın yaptığı kasa bendede var aynısını yapıcam olmaz ise alıcaz artık bi fankasanın camını açarsan ısı düşüşü fazlasıyla olur ama biraz erken tozlanır pc