Neler Yeni

Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucu HK. Snowman Vs Stoklar yok.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bütçe
1000
Merhabalar, forumda bu tarz konular açılmış ancak maalesef eski tarihli olduğu için hortlatmak istemedim.
Ryzen 5 5600
Power Boost X59
Kasaya sahibim işlemci ısınıyor turboyu kapatmak işe yarıyor diyorlar ancak şaka gibi ama zararı var diyorlar pek inanmadım açıkcası. Eve giderken Vatana uğrayıp düşündüğüm ürünler şunlar Fanlar hakkında bilgisi olan veya kullananlardan bilgi rica ediyorum. Öneriye açığım.
Veyahut Turbo boost kapatarak sıvı soğutucu alana kadar beklemem mi daha mantıklı ?

Son düzenleme:

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Mert
Merhabalar, forumda bu tarz konular açılmış ancak maalesef eski tarihli olduğu için hortlatmak istemedim.
Ryzen 5 5600
Power Boost X59
Kasaya sahibim işlemci ısınıyor turboyu kapatmak işe yarıyor diyorlar ancak şaka gibi ama zararı var diyorlar pek inanmadım açıkcası. Eve giderken Vatana uğrayıp düşündüğüm ürünler şunlar Fanlar hakkında bilgisi olan veya kullananlardan bilgi rica ediyorum. Öneriye açığım.
Veyahut Turbo boost kapatarak sıvı soğutucu alana kadar beklemem mi daha mantıklı ?
Amd 5600 kullanıyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/coo...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma Bunu kullanıyorum max oyunlarda aldığım derece 55 57 üstü olmuyor reender testinde bile 62 geçmiyor attığım soğutucuyu alınız tavsiyemdir direk kullanıcı yorumu ve ışıklı kanka kırmızı yanan istediğin renk oluyor

Ekler

• 4BEC84F7-83C4-49A2-AAC8-95F038DA499C.jpeg
    4BEC84F7-83C4-49A2-AAC8-95F038DA499C.jpeg
    2.4 MB · Hit: 40

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Amd 5600 kullanıyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/coo...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma Bunu kullanıyorum max oyunlarda aldığım derece 55 57 üstü olmuyor reender testinde bile 62 geçmiyor attığım soğutucuyu alınız tavsiyemdir direk kullanıcı yorumu ve ışıklı kanka kırmızı yanan istediğin renk oluyor
Gittiğim mağazada stoğu yoktu önerdiğin üründen. Dolayısıyla
Bu ürünü önerdi oradaki Pc toplama ile ilgilenen arkadaşla güzel bir sohbet yaptıktan sonra 10 derece inebilir kasadan kasaya değişir dedi. Bu nedenle sanırım biraz daha bekleyip ya işlemcimi yükseltip Sıvı soğutucu alacağım.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Mert
Gittiğim mağazada stoğu yoktu önerdiğin üründen. Dolayısıyla
Bu ürünü önerdi oradaki Pc toplama ile ilgilenen arkadaşla güzel bir sohbet yaptıktan sonra 10 derece inebilir kasadan kasaya değişir dedi. Bu nedenle sanırım biraz daha bekleyip ya işlemcimi yükseltip Sıvı soğutucu alacağım.
Saçmalama 5600 için sıvı soğutma gereksiz en son link bıraktığın kule tipini al fszlasıyla iş görür

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Bazı kule tipi soğutucular B450M-K II anakarta uymuyor bu anakaratta ramler ile CPU yuvası birbirine çok yakın. Örneğin Dark frezzer x125 Modeli anakarta uyumsuz. Bu anakart modelini kullanıp Kule tipi soğutucu alan kullanan var mı ?

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
Bazı kule tipi soğutucular B450M-K II anakarta uymuyor bu anakaratta ramler ile CPU yuvası birbirine çok yakın. Örneğin Dark frezzer x125 Modeli anakarta uyumsuz. Bu anakart modelini kullanıp Kule tipi soğutucu alan kullanan var mı ?
Benim eski sistemdede aynı ryzen 5 3600 ve b450 var sıcaklık sorunu var.Bunu bilmiyordum sığmadığını nasıl yapacağız

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Benim eski sistemdede aynı ryzen 5 3600 ve b450 var sıcaklık sorunu var.Bunu bilmiyordum sığmadığını nasıl yapacağız
Forumlarda bu soğutucu için konuları incelediğimde bu soğutucuyu alıp iade eden insanlar var.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
m-atx anakartlar bu konuda cidden baş belası. Atx anakarta geçtim hala soğutucumun üçüncü fanını takamıyorum :kekw::kekw:

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yok mu şöyle alıp B450M-K II Anakarta rahat rahat takabileceğimiz kule tipi soğutucu. Şundan soruyorum eski konulardaki Snowman vs. stokları yok hiç bir yerde.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Eski tip Hyper 212 evo kullanıyorum soğutmasından memnunum bu tip soğutucular R5 5600 için yeter fakat dediğin gibi ramlere çok yakın oluyor. Benimkinde soğutucu ve ramlerin arasından kağıt anca geçiyor.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Eski tip Hyper 212 evo kullanıyorum soğutmasından memnunum bu tip soğutucular R5 5600 için yeter fakat dediğin gibi ramlere çok yakın oluyor. Benimkinde soğutucu ve ramlerin arasından kağıt anca geçiyor.
Bulamayacağım sanırım :kedi:

Top Bottom