Neler Yeni

Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak

(Sistemim Gigabyte Eagle OC 4060 - AMD RYZEN 5 5600 - 16 gb ram ..) Dark Freezer DKCCX93 X93 İşlemci Soğutucu, Beyler çok nakitim yok, 350 TL'ye bunu buldum , ryzen 5 5600'ü soğutur mu ? Donanımdan çok anlayan birisi değilim, 90 dereceyi gördüm bugün Forza'da , Veya önerisi olan var mı 1000 TL'ye kadar + sizce bu soğutucu ne kadar soğutabilir ? Birde arkadaşlar dediğim gibi donanımdan anlayan birisi değilim , kasam bu; XPG LANDER 500 650W 80Plus Rainbow Fanlı Mid-Tower Bilgisayar Kasası takılır mı ? Yani bazı kasalara bazı şeyler sığmıyor vs.. , cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler .​

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Yusuf Karayer

(Sistemim Gigabyte Eagle OC 4060 - AMD RYZEN 5 5600 - 16 gb ram ..) Dark Freezer DKCCX93 X93 İşlemci Soğutucu, Beyler çok nakitim yok, 350 TL'ye bunu buldum , ryzen 5 5600'ü soğutur mu ? Donanımdan çok anlayan birisi değilim, 90 dereceyi gördüm bugün Forza'da , Veya önerisi olan var mı 1000 TL'ye kadar + sizce bu soğutucu ne kadar soğutabilir ? Birde arkadaşlar dediğim gibi donanımdan anlayan birisi değilim , kasam bu; XPG LANDER 500 650W 80Plus Rainbow Fanlı Mid-Tower Bilgisayar Kasası takılır mı ? Yani bazı kasalara bazı şeyler sığmıyor vs.. , cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler .​

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ak400 almayı düşünüyorum biraz para koyup sence mantıklı mı ve kasa ve işlemciye uyar mı , yani takılır mı , dediğim gibi pek anlamıyorum. Isınma konusunun macundan olduğunu sanmıyorum çünkü hazır sistemi daha 6 ay önce aldım .

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem

kasanızın kule tipi fan ve ekran kartı uzunluk desteği
  • 305 mm uzunluğa kadar grafik kartı desteği.
  • 180 mm uzunluğa kadar güç kaynağı desteği.

arkadaşın attığı dark x123 kule tipi işinizi görecektir

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Yusuf Karayer
Hocam ak400 almayı düşünüyorum biraz para koyup sence mantıklı mı ve kasa ve işlemciye uyar mı , yani takılır mı , dediğim gibi pek anlamıyorum. Isınma konusunun macundan olduğunu sanmıyorum çünkü hazır sistemi daha 6 ay önce aldım .
Uyumlu fakat gerek yok X123 yeterli olacaktır.
1733357153557.png

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ömer
x123 kule tipi yeterli hocam

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
sisteme overlock yapmıyorsanız
işlemcileri full yükte uzun süre tutmuyorsanız 600 tl lik fan gayet iş görür

yok ben illa 1000 tl bandında bir şey arıyorum diyorsanız

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2​

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Bunu da öneren oldu , Ne dersiniz maximum bunun kadar falan para çıkar​

Mesaj otomatik birleştirildi:

sisteme overlock yapmıyorsanız
işlemcileri full yükte uzun süre tutmuyorsanız 600 tl lik fan gayet iş görür

yok ben illa 1000 tl bandında bir şey arıyorum diyorsanız

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2​

Hocam overclock'tan falan hiç anlamam , hiçte yapmıyorum , forza oynarken bugün bir 90 dereceyi gördüm , dedim galiba almanın zamanı gelmiş (istanbul'da yaşıyorum , havalar soğuk aslında) . Hani 90 derece genel olarak kasanın performansını da düşürür + sisteme zarar verir gibi geldi , dedim birşeyler alayım ama aşırı bir nakitim yok , almışken bir tık kalitelisini almak istiyorum , ama aşırı bir nakitim de yok , sizce sizin attığınız işlemciyi iyi bir sıcaklıkta tutar mı ? Veya benim attığım yeterli gelir mi ? + birde dediğim gibi sistemden pek anlamıyorum , kasa'mı belirttim , içine takılır mı ? sorun olmaz değil mi ?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem

Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Bunu da öneren oldu , Ne dersiniz maximum bunun kadar falan para çıkar​

Hocam overclock'tan falan hiç anlamam , hiçte yapmıyorum , forza oynarken bugün bir 90 dereceyi gördüm , dedim galiba almanın zamanı gelmiş (istanbul'da yaşıyorum , havalar soğuk aslında) . Hani 90 derece genel olarak kasanın performansını da düşürür + sisteme zarar verir gibi geldi , dedim birşeyler alayım ama aşırı bir nakitim yok , almışken bir tık kalitelisini almak istiyorum , ama aşırı bir nakitim de yok , sizce sizin attığınız işlemciyi iyi bir sıcaklıkta tutar mı ? Veya benim attığım yeterli gelir mi ? + birde dediğim gibi sistemden pek anlamıyorum , kasa'mı belirttim , içine takılır mı ? sorun olmaz değil mi ?
x123 sizin işinizi görecektir
sisteme daha fazla masraf etmenize gerek yok

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Budak
Hocam ortalama kaç derecelerde tutar ? + bir süre götürür mü ? götürmez diyorsanız birazdaha para koyup uzun vadeli bir şey almayı düşünüyorum.

x123 sizin işinizi görecektir
sisteme daha fazla masraf etmenize gerek yok
Sizce kaç derecelerde tutar ? + bir süre götürür mü ? çok kısa vade gider derseniz , birazdaha para koyup uzun vadeli bir şey almayı düşünebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom