ryzen 5 5600 overclock

proki

80+
Reaksiyon skoru
49
işlemci oc etmeyi düşünüyorum 4.65 ghz denedim ondan sonra sitem bi hep acılırken hiç kasma yok ama bişiler yüklenmesi uzun sürüyor şimdi sıfırladım ve tekrar yapmayı düşünüyorum voltajı aouto yapıp 4.7 yapmayı düşünüyorum

işlemci oc etmeyi düşünüyorum 4.65 ghz denedim ondan sonra sitem bi hep acılırken hiç kasma yok ama bişiler yüklenmesi uzun sürüyor şimdi sıfırladım ve tekrar yapmayı düşünüyorum voltajı aouto yapıp 4.7 yapmayı düşünüyorum
@HacıSOFU 'dan yardım isteyebilirsin.

2 k da zaten dar boğaz olmaz diye biliyorum oc ye gerek var mı ki, ayrıca ryzen master ile oto oc ile yapılsa daha iyi olmuyor mu gerçi oda en fazla 100 mhz artırır

hata denedimde 4.7 ghz sitem sısnıp kapanıyo voltaj da kanaklıdır dedim auto yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 k da zaten dar boğaz olmaz diye biliyorum oc ye gerek var mı ki, ayrıca ryzen master ile oto oc ile yapılsa daha iyi olmuyor mu gerçi oda en fazla 100 mryzen maste bi bok yapmiyo mios dan müdahale etcen ilakı bence

auto yaptım tekrar kapandı ryzen master dan ısı dercesine fln baktım 110 derce lere cıkyo

sğutucuyu değiştimiştim bide niye bu kadar ınınıyor soğutucum freezer hd 2.4 game tech in

hata denedimde 4.7 ghz sitem sısnıp kapanıyo voltaj da kanaklıdır dedim auto yaptım

auto yaptım tekrar kapandı ryzen master dan ısı dercesine fln baktım 110 derce lere cıkyo

sğutucuyu değiştimiştim bide niye bu kadar ınınıyor soğutucum freezer hd 2.4 game tech in
İşlemci soğutucu ne?

Soğutucu kötü yetmiyor.

İşlemci soğutucu ne?

Soğutucu kötü yetmiyor.
yani bi bok olmax diyosun

İşlemci soğutucu ne?

Soğutucu kötü yetmiyor.
bide yeni aldım :(

2 k da zaten dar boğaz olmaz diye biliyorum oc ye gerek var mı ki, ayrıca ryzen master ile oto oc ile yapılsa daha iyi olmuyor mu gerçi oda en fazla 100 mhz artırır
monitörüm 1080 p aga

yani bi bok olmax diyosun

bide yeni aldım :(

monitörüm 1080 p aga
E yani 😅

konunun üzerinden uzun süre geçmiş biliyorum ama bana da yardımcı olabilir misin :peeposad2: anakart b550m pro vdh soğutucu Thermalright Assassin X 120 se
Olurum mosfet soğutucusu olan model değil mi?
Ya yeni konu açın ya da özelden yazın.

Geri