Bu bir çözüm yolu değil. Arkadaşın sistem bileşenleri güncel, neden Win 10'a geri dönsün ki.Sen o pc ye Win 10 yükle dostum. Oyun için en iyi işletim sistemi 10. Sonra da güncel sürücüleri yükle sorunun çözülür bence.
orta ama düşük yüksek çok farketmiyor cs2deEn yüksek ayarlarda mı bu FPS'i alıyorsunuz hocam
drop fln yapıyormuydu bios sürümün güncelmiMerhabalar, elimde başlıktaki gibi bir sistem var. CS2'de aynı sistemi kullanıp FPS testi yapan kişiler ort. 250 FPS alırken benim FPS'in 140-170 arası değişiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sürücülerim güncel
NVIDIA Ayarlarım yapılı
hocam bendede bios sürümü çok eski değildi drop yapıyordu bi bios güncellemesi yapın benceKasma şeklinde olmuyor ama şu anda 170 den 140-130a düşebiliyor anlık, BIOS sürümü ise en yeni sürüm değil ama eski bir sürümde değil
Oyun için en iyi ve komple işletim sisteminin windows 10. Bence bu yüzden denemeli.Bu bir çözüm yolu değil. Arkadaşın sistem bileşenleri güncel, neden Win 10'a geri dönsün ki.
Yanlış bir bakış açısı bence. Mesela Win 8 iyi olsa ve desteği devam diyor olsa onu da mı önerecektiniz? Yani nereye kadar eski işletim sistemini kullanabilir. Eninde sonuda güncellemek gerekecek. Sorunu başka bir şekilde çözüm üreterek çözmek lazım.Oyun için en iyi ve komple işletim sisteminin windows 10. Bence bu yüzden denemeli.
Benim de sistemim güncel hemen hemen ama bende 11 de sorun yaşıyorum, 10 a geri yükledimBu bir çözüm yolu değil. Arkadaşın sistem bileşenleri güncel, neden Win 10'a geri dönsün ki.
Oyun oynayan bir arkadaş en optimize işletim sistemini kullanmalı bence. Bunun da Windows 10 olduğunu ben söylemiyorum, işin uzmanları söylüyor. Windows 11 de oyun konusunda Windows 10 seviyesine gelirse elbette o zaman da 11 derim. Ama arkadaşım yaşadığı sorunu söylemiş bende bilgim dahilinde öneride bulunuyorum. İyisi 8 olsaydı 8 i önerirdim. Maksat çözüm önerisi sunmak.Yanlış bir bakış açısı bence. Mesela Win 8 iyi olsa ve desteği devam diyor olsa onu da mı önerecektiniz? Yani nereye kadar eski işletim sistemini kullanabilir. Eninde sonuda güncellemek gerekecek. Sorunu başka bir şekilde çözüm üreterek çözmek lazım.
hocam benimde yakın sistemim 250 300 arası alıyorum benhiç bilmiyorum hocam bende 250 civarı alıyorum.
300 altına çok nadir düşüyorhocam benimde yakın sistemim 250 300 arası alıyorum ben