Ryzen 5 5600 RTX 5070 Ne kadar idare eder

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi bu ikili ne kadar idare eder?

Monitör 144Hz 1080p psu 550W ancak RTX5070 alırsam direkt değiştiririm

Soru tam olarak benim imzadaki sistemim bu kartı nedir kadar idare eder ve gündelik kullanımda neler yaşarım lol tarzı oyunlarda ne kadar donma takılmalar olur.

Düşündüğüm marka ZOTAC RTX 5070 12GB Solid

1080p de can çekişirsin. Ortalama %20-25 oran8nda darbogaz yersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 1000/1 FPS kafasına göre hareket ediyor. Yüksek işlemci isteyen oyunları droplu bir şekilde oynaya bilirsin

Soru tam olarak benim imzadaki sistemim bu kartı nedir kadar idare eder ve gündelik kullanımda neler yaşarım lol tarzı oyunlarda ne kadar donma takılmalar olur.

darbogazdan oyun oynayamazsın 2k monitör şart

darbogazdan oyun oynayamazsın 2k monitör şart
2k monitör piyasası nasıl hocam hiç araştırmadım

1080p de can çekişirsin. Ortalama %20-25 oran8nda darbogaz yersin

Ama 1000/1 FPS kafasına göre hareket ediyor. Yüksek işlemci isteyen oyunları droplu bir şekilde oynaya bilirsin
5060ti veya 9060xt ideal ama daha güncel olsun 5070 olsun istiyorum bir yandan da

2k monitör piyasası nasıl hocam hiç araştırmadım

5060ti veya 9060xt ideal ama daha güncel olsun 5070 olsun istiyorum bir yandan da
Akıcı bir şekilde oynarsın ama özellikle FPS oyunlarında takılmalar yaşarsın

Hocam lol gibi işlemce ve world of tanks gibi ekran kartına aşırı yük binen oyunlarda gidip goruntu kalitesini full arttirsam bütün görüntü ayarlarını yapsam ne kadar fark eder

Güzel bir 2k veya 4k fp monitör öneriniz var mı

Tüm sisteminizi ve bütçenizi yazar mısınız? Sisteminizi komple satıp bir hazır sisteme geçmeniz daha iyi olabilir.

Tüm sisteminizi ve bütçenizi yazar mısınız? Sisteminizi komple satıp bir hazır sisteme geçmeniz daha iyi olabilir.
Net bir bütçem yok hocam aklımdan geçen şu an ekran kartı takviyesi yapmak araba aldık ocakta onun borcu sene sonuna doğru biter o zamanlarda da DDR5 e upgrade düşünüyorum 7800x3d gibi.

Bu arada ID COOLİNG Se 214XT 7800x3d için yeterli mi ? ARCTIC MX6 macunla beraber

Darboğaz olur ama donacak kadar fps düşeceğini sanmıyorum idarelik kullanılır. 2k monitör alırsan daha iyi olur 2k da şu monitör gayet iyidir bu fiyatları baz alabilirsin :

2k monitör 8k abi fiyatlar ne olmuş böyle. Galiba 5070 işi olmayacak fiyatlardan sonra :D

2K geçersen sıkıntı olmaz.
Galiba zor hocam fiyatlara bakar mısınız uçmuş resmen

Darboğaz olur ama donacak kadar fps düşeceğini sanmıyorum idarelik kullanılır. 2k monitör alırsan daha iyi olur 2k da şu monitör gayet iyidir bu fiyatları baz alabilirsin :

Lol ve world of tanks oynuyorum hocam zaten yeni kart alınca farklı hikayeli oyunlara yöneleceğim kütüphane baya dolu

Geri