RotaryBlade
80+
bu fiyata bu sistem alınır mı alınmazsa sizler ne önerirsiniz 23kya kadar bütçem var snrji bjarlox sistemin adı,site yasak veriyor adını ve linkini atamıyorum
Testlerde rx6750xt rtx 4060ti ile kapışıyor bu fiyata çok iyi bir sistem bence hatta rx6750xt bir tık daha öndeBende PC alcam acaba AMD ekran kartı yerine 4060 daha mantıklı
sistemi atbu fiyata bu sistem alınır mı alınmazsa sizler ne önerirsiniz 23kya kadar bütçem var snrji bjarlox sistemin adı,site yasak veriyor adını ve linkini atamıyorum
Sistemin tam adını ve linkini atamıyorum izin vermiyor forum sitesi anlamadımsistemi at
sistemin adını yazSistemin tam adını ve linkini atamıyorum izin vermiyor forum sitesi anlamadım
Snerji bjarloxsistemin adını yaz
sistemin adını yaz
gayet iyi bence anakartı b550 yap alSnerji bjarlox
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneride bulunmadan önce biraz bilgi sahibi olman gerekmezmi hocam direktmen nvidia fanboyluğu yapmanında bir anlamı yok kimse parayı çöpte bulmuyorBende PC alcam acaba AMD ekran kartı yerine 4060 daha mantıklı
Neden? Rx6750xt bir tık daha önde testlerde ve fiyatı daha ucuzVatan 12400f rtx4060 ti sistemi yapıştır.
Daha az güç tüketimi, daha stabil, daha fazla oyun desteği, yayıncı için uygun e.kartı.Neden? Rx6750xt bir tık daha önde testlerde ve fiyatı daha ucuz