1920x1080 oyniyacagim çogu oyunuMerhaba ben aldım bu sıstemı 1080p kullanıyorum cok az takılma yapıyor valorantta o da cozunurlukle alakalı işte. 2k kullanmak gerekıyor bu ekran kartını. genel olarak sorun yok ama gayet performanslı
valo oynamam ztn , csgo fortnite apex lol rainbow gibi oyunlar oynamayi planliyorumMerhaba ben aldım bu sıstemı 1080p kullanıyorum cok az takılma yapıyor valorantta o da cozunurlukle alakalı işte. 2k kullanmak gerekıyor bu ekran kartını. genel olarak sorun yok ama gayet performanslı
hersey icin tesekkurler dostumMerhaba ben aldım bu sıstemı 1080p kullanıyorum cok az takılma yapıyor valorantta o da cozunurlukle alakalı işte. 2k kullanmak gerekıyor bu ekran kartını. genel olarak sorun yok ama gayet performanslı
Sorun darbağoz değil valorant da takılma sorunu var bu aralar vanguard kaynaklı sanırımMerhaba ben aldım bu sıstemı 1080p kullanıyorum cok az takılma yapıyor valorantta o da cozunurlukle alakalı işte. 2k kullanmak gerekıyor bu ekran kartını. genel olarak sorun yok ama gayet performanslı
gule gule kullan ben cok memnunum performansından 32 gb ram tak cok cok ıyı degerler alırsın1920x1080 oyniyacagim çogu oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
valo oynamam ztn , csgo fortnite apex lol rainbow gibi oyunlar oynamayi planliyorum
hersey icin tesekkurler dostum
cıdden bende farkettım onu sıstemım ust duzey ama oyunda takılma alıyorumSorun darbağoz değil valorant da takılma sorunu var bu aralar vanguard kaynaklı sanırım
16 gb aldim , ilerde 32 yaparim dostum , yarama merhem oldun cidden , kac gündür aklima takiliyor bu sorun ( Gigabyte rx 7600 xt gamin oc alsammi almasammi ?) ama son kararimi verdim artik , tesekkurler tekrardangule gule kullan ben cok memnunum performansından 32 gb ram tak cok cok ıyı degerler alırsın
cıdden bende farkettım onu sıstemım ust duzey ama oyunda takılma alıyorum
Sorun darboğazla alakalı değildir çünkü darboğaz yapmaz. Ben Ryzen 5 5600-RX 6800 XT ikilisini 1080P'de kullanıyorum ve hiçbir oyunda takılma yaşamadım. Darboğaz tabi ki oluyor ancak takılmaya sebep olacak düzeyde değil. (6800 XT>7600 XT)Merhaba ben aldım bu sıstemı 1080p kullanıyorum cok az takılma yapıyor valorantta o da cozunurlukle alakalı işte. 2k kullanmak gerekıyor bu ekran kartını. genel olarak sorun yok ama gayet performanslı
sondaki xdSorun darboğazla alakalı değildir çünkü darboğaz yapmaz. Ben Ryzen 5 5600-RX 6800 XT ikilisini 1080P'de kullanıyorum ve hiçbir oyunda takılma yaşamadım. Darboğaz tabi ki oluyor ancak takılmaya sebep olacak düzeyde değil. (6800 XT>7600 XT)
hahahahaah 7800xt gücünde 6800xtsondaki xd
sence 16gb 7600xtmi alamıcaksondaki xd
Anlayamadım.sondaki xd
7500f 2060 super ile 600 fps alırken anlık 100e düşüyorcıdden bende farkettım onu sıstemım ust duzey ama oyunda takılma alıyorum