Aliyılmaz
80+ Bronze
snowman t6 ultra ikisindede iyidir öneririmBende r5 5600 a soğutu alıcam da bumu iyidir ag 400 mü
snowman t6 ultra ikisindede iyidir öneririmBende r5 5600 a soğutu alıcam da bumu iyidir ag 400 mü
O fanı bilmiyorum reis, ben alırken bunun fiyatı performansı iyi diye almıştım. Gayette memnun kaldım. Ortalama 50-55 derecelerde tutuyor işlemciyi yük altındayken. İşlemciyi çok zorladığım durumlarda bile 70 derecenin üzerine çıktığını görmedimBende r5 5600 a soğutu alıcam da bumu iyidir ag 400 mü
Ayrıca benim kasamın önü mesh değil ve kasamın içerisindeki hava akışı çok güçlü değil. Ona rağmen iyi bir performans veriyorO fanı bilmiyorum reis, ben alırken bunun fiyatı performansı iyi diye almıştım. Gayette memnun kaldım. Ortalama 50-55 derecelerde tutuyor işlemciyi yük altındayken. İşlemciyi çok zorladığım durumlarda bile 70 derecenin üzerine çıktığını görmedim
şimdi baktım da bunda 2 fan var ve fiyatı da uygun bunu mu alsamsnowman t6 ultra ikisindede iyidir öneririm
güç tüketimi artıyor ısınıyor işlemciHacı bu eco modu kapatınca ne oluyor tam.
Performans artışı olur mu BF'darboğaz yiyorum cunkugüç tüketimi artıyor ısınıyor işlemci
zaten eco mode almadıysan kapalı normalde eco modePerformans artışı olur mu BF'darboğaz yiyorum cunku
Anladım :/zaten eco mode almadıysan kapalı normalde eco mode