Neler Yeni

Ryzen 5 5600 soğuturmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Dostum yüksekliği 158 m diyor attığın ürünü yani istesemde kullanamıyorum danırım
Sonradan farkettim hocam pardon.Bu attığıma bakabilirsiniz iyzicoyla ödeme yaparsanız %10 iade olur gaming gende.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
efe araci
arkadaslar ryzen 5 5600 almayı dusunuyorum bunun ıcınde ısınmaması ıcın bı fan almak gerekıyormus kasamın cpu yukseklıgı 150m https://www.gaming.gen.tr/urun/5713...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce bu urun soguturmu kasama olurmu
çok rahat soğutur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonradan farkettim hocam pardon.Bu attığıma bakabilirsiniz iyzicoyla ödeme yaparsanız %10 iade olur gaming gende.
ama bu da çok iyi olacaktır.

MoonWalk

80+
Bütçe yeterliyse ve RGB olması şart değilse Burst Assassin 120 SE modeli daha iyi olur. Yoğun ve uzun süreli kullanımlarda işlemciyi daha iyi soğutur. Aradaki fark da değecek bir miktar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu da hoşuma gitti gibi sanırım bu olucak gibi peki içinden çıkan termal macun iyi midir? yoksa almalımıyım termal macun

Bünyamina

80+ Platinum
Attığını al. Termal macun yeterli. Daha uyguna arıyorsan da önerebilirim başka soğutucular.

Top Bottom