İptal edilen siparişlerde görünür, ücret hemen geri yansımıyor 7-10 iş günü yazıyordu.Ben önce normal teslimat ile aldım. Ama siparişlerime gelmedi. Sonra iptal olmuştur diyip öncelikli kargo ile aldım. Ancak 2'sinin de parasını çekmiş sadece siparişlerimde 1 tanes gözüküyor. Ne yapmalıyım?
mantıklı tabi hem pcie 4.0 hem önbellek farkı hemde saf performans ve boost cekirdek farkı var hertürlü değer700 TL daha ucuza Ryzen 5 5500 alınıyor. Sizce 700 TL fazla verip Ryzen 5 5500 yerine 5600 almak mantıklı mı?
İptal edilen siparişlerde görünür, ücret hemen geri yansımıyor 7-10 iş günü yazıyordu.
ben siparis ettim siparişiniz alindi dedi siteyi ac kapa yaptım siparişlerime girdim hiç bi siparis bulunmamaktadır diyo ondan oncesındede 2 3 kere dednedim inşallah kartdan cekmemiştir 2 3 kereİptal edilen siparişlerde görünür, ücret hemen geri yansımıyor 7-10 iş günü yazıyordu.
ben siparis ettim siparişiniz alindi dedi siteyi ac kapa yaptım siparişlerime girdim hiç bi siparis bulunmamaktadır diyo ondan oncesındede 2 3 kere dednedim inşallah kartdan cekmemiştir 2 3 kere
2 side iptal olmus nıye boyle bıse oldu stokta bittiİptal edielenlere siparişlerime bakın.
Normal kargo seçtiğin için. Öncelikli kargo seçmen gerekiyordu.2 side iptal olmus nıye boyle bıse oldu stokta bitti
En son çıkana güncelle, beta idi sanırım 5 ay 2022 tarihli olmalıBeta sürüme mi yükseltmek gerekiyor?