Çok çok mantıklı700 TL daha ucuza Ryzen 5 5500 alınıyor. Sizce 700 TL fazla verip Ryzen 5 5500 yerine 5600 almak mantıklı mı?
Hızlı kargo mu almıştın ?Siparişimi Amazon Germany iptal etmiş ne yapabilirim ?
Dikkat etmedim ama sipariş adeta yok oldu siparişler bölümünde vs çıkmıyor sadece amazon tarafından mail geldi iptal edilmiş diye başka biryerden ulaşamıyorumÇok çok mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hızlı kargo mu almıştın ?
OLUYORBende de aynı Anakart var güncelleme ile oluyor mu
İptal edilen siparişlerde duruyordu. Büyük ihtimalle normal sipariş ettiniz. Çünkü ben arkadaşa bir adet aldım. Siparişte ilerlemeler varDikkat etmedim ama sipariş adeta yok oldu siparişler bölümünde vs çıkmıyor sadece amazon tarafından mail geldi iptal edilmiş diye başka biryerden ulaşamıyorum
vay öz gardaşım ne güzel şeyler söylüyorsunarkadaşlar amazonla konuştum
1-) ekstra herhangi bir vergi ücreti çıkmayacak ( satıcı amazon germany olduğu için çıkmıyormuş . bu ödenen tutar net tutarmış)
2-) tahmini teslimat süresinin 15 eylül yazması sistemsel bir hatadan kaynaklıymış . hızlı kargo ile teslimatı seçtiyseniz en geç 16 ağustosta teslim edileceği söylendi bilginiz olsun
kardesim bi özele bakarmısın sana bir soru sordumdavay öz gardaşım ne güzel şeyler söylüyorsunteslimat 15eylül görünsün varsın bunu duyduğum iyi oldu. thanks
![]()
Tabikide3600 den geçilirmi
detaylı cevap verildikardesim bi özele bakarmısın sana bir soru sordumda![]()
2800 e nerden almistiniz acaba? İyi fiyatmışArkadaşlar ben 2 kez normal aldım ilk indirime girdiğinde 2800₺ idi ikiside iptal oldu.
Bugün denk geldi sonunda bastım parayı hızlı teslimat aldım şu an bir sorun yok gözüküyor parayı çekti zaten. Tahmini teslimat 24 Ağustos diyor ayrıca.
Hocam 2-3 gün önce 2800e düştü Amazon’da. 2 kez aldım 2side iptal oldu çünkü ikisinde standart teslimat almıştım. Kaçırdım yani 2800ü2800 e nerden almistiniz acaba? İyi fiyatmış