Neler Yeni

ryzen 5 5600 ve 3060 ti sistem

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,450
İsim
Oğuz Oğuz
9999 TL'ye 3060ti sistrm bekleyen tayfanın yorumları beni öldürüyor ya acelen varsa ihiyyacın varsa al kardeşim zaten dahada değerlenecek sistemin zarar etmeyeceksin kampanya beklerde eğer düşüreblrsen daha çok kar ederein

Niye gelmesin ki…

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ORKUN YAZICI
Aceleniz yoksa şu dönemde kasa almak mantıklı değil. Arkadaşlarında dediği gibi kampanyalı satışları beklemek mantıklı derim

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,450
İsim
Oğuz Oğuz
KONU DIŞI
O değilde oyunculuklara bak kolay gibi görünen ama izleyiciye hissetirilmesi çok zor bi sahnenin içinden geçmişler :)
Hep hayalim sarıyer ve beykozda yaşayıp bütün gün bir yerde oturup denizi izlemek. Sadece düşünmek. İstanbula gittiğimizde hep kalabalık yerlere gitmek ister arkadaşlarım. 6 ay okudum istanbulda 1 kere taksime gittim sadece. Bana göre değil sanki. Ama rumeli feneri taraflarına gitmeyi çok severdim. Mahalle ortamının hala yaşandığı yerlere gitmeyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Hep hayalim sarıyer ve beykozda yaşayıp bütün gün bir yerde oturup denizi izlemek. Sadece düşünmek. İstanbula gittiğimizde hep kalabalık yerlere gitmek ister arkadaşlarım. 6 ay okudum istanbulda 1 kere taksime gittim sadece. Bana göre değil sanki. Ama rumeli feneri taraflarına gitmeyi çok severdim. Mahalle ortamının hala yaşandığı yerlere gitmeyi.
Kesinlikle hocam mahalle ortamı gibisi var mı ve orası küçücük herkesin birbirini tanıdığı biyerse eğer çok neşeli ve mutlu olur zaten orada ki insanlar katılıyorum her dediğinize.

E.kurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre kurt
Merabalar 4 bin TL ile iyi bir bilgisayar toplanırmı yoksa biraz daha biriktirmelimiyim acaba toplama işlerinden pek anlamam Bi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
Merabalar 4 bin TL ile iyi bir bilgisayar toplanırmı yoksa biraz daha biriktirmelimiyim acaba toplama işlerinden pek anlamam Bi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Mümkünati yok hocam orta bir sistem 15-16k en az

omersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Kızıldoğan
Aceleniz yoksa şu dönemde kasa almak mantıklı değil. Arkadaşlarında dediği gibi kampanyalı satışları beklemek mantıklı derim
Kim bilir ne zaman olur kampanyalı satış. Daha da artarsa diye de tedirgin oluyorum.

Top Bottom