Neler Yeni

Ryzen 5 5600 ve Rtx 4060ti'lı sistemde bazı oyunlarda ani fps düşüşü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orrhan enes solmaz
Herkese iyi akşamlar geçenlerde RAM, HDD ve SSD hariç yeni bir PC topladım sistemim:
RTX 4060 Ti Gigabyte.
Ryzen 5 5600 (kule tipi soğutucu ile)
600W PSU 80+
16 GB RAM 2666MHz.
MSI'a Pro Max B450 anakart.
Oyunlarda Ultra veya yüksek ayarlarda cok olmasa bile ufak takılmalar saniyelik FPS düşmesi yaşıyorum. Bu durum cok rahatsız etmeye başladı. Sebebi nedir acaba? (RAM, SSD ve HDD bir önceki PC'den kalma) ayrıca herhangi bir sıcaklık sorunu da yaşamıyorum. Acaba format mı atmam lazım çünkü herhangi bir sıcaklık sorunu yaşamıyorum yük altında veya boşta ayırca gta v de ultra iken drop yokken ets 2 , pes 21, ea fc 24-25 de anlık droplar mevcut

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Şahin Berkay Altun
Çift kanal 3200 mhz ram geçişi yap sistemi en hızlı ssd üzerine kur hdd yi tarama yap sıkıntısı varsa aktif sistemde kullanma bazen bozuk depolama aygitları işletim sisteminde sıkıntılar oluşturabilir temiz format ve kendi sitesinden indirdiğin driverlar ile sorun çözülür dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orrhan enes solmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift kanal 3200 mhz ram geçişi yap sistemi en hızlı ssd üzerine kur hdd yi tarama yap sıkıntısı varsa aktif sistemde kullanma bazen bozuk depolama aygitları işletim sisteminde sıkıntılar oluşturabilir temiz format ve kendi sitesinden indirdiğin driverlar ile sorun çözülür dostum
teşekkür ederim şu an hafif bütçe sorunum var format atıp daha sonra 3200 mhz çift kanala geçsem sorun olur mu

Top Bottom