Alırken nerdeydin kral almasaydın keşke belkide orijinal bile değil
Alalı daha 1 hafta oldu kutulu aldım tray bile değildiAlırken nerdeydin kral almasaydın keşke belkide orijinal bile değil
Hmm bilmiyorum valla istersen iade et derim nerden aldın hangi site güvenilir biryerden alsaydın keşkeAlalı daha 1 hafta oldu kutulu aldım tray bile değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve herhangi bir sorun da yaşamadım 1 hafta kullandım şuan fark ettim sormak istedim
N11 den aldım kutu jelatini vesairesi vardı kutuyu ben açtım ama içime kurt düştü böyle görünceHmm bilmiyorum valla istersen iade et derim nerden aldın hangi site güvenilir biryerden alsaydın keşke
puahaha bilgin olmadan neden milleti korkutuyorsunAlırken nerdeydin kral almasaydın keşke belkide orijinal bile değil
dostum bende amazondan dfs bilgisayardan aldım tray olarak ama benim bu kadar belirgin değil çok ince bende şüphelendim takıp kullandığımda internetteki fps değerlerini karşılıyordu bende bir sorun yoktur dedim 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Bende yok ama nasıl olacak bu iş ytde inceleme kanalları çekiyorlar işlemciyi yok nasıl olacak sizde nasıl oluyorGayet normal hepsinde var
puahaha bilgin olmadan neden milleti korkutuyorsun
Nereye yok kardeşim hepsinde var işlemcide kullanılan silikon o izle bak onlarda da varBende yok ama nasıl olacak bu iş ytde inceleme kanalları çekiyorlar işlemciyi yok nasıl olacak sizde nasıl oluyor
bende orjinalinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama dediğim gibi herhangi bir çökme drop fps düşme yaşamadım çakma olması imkansızBende yok ama nasıl olacak bu iş ytde inceleme kanalları çekiyorlar işlemciyi yok nasıl olacak sizde nasıl oluyor
ya hocam bilmeden konuşuyor arkadaş çok takmayın cevap vermeye değmezbende orjinalinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama dediğim gibi herhangi bir çökme drop fps düşme yaşamadım çakma olması imkansız
Bende yok ama nasıl olacak bu iş ytde inceleme kanalları çekiyorlar işlemciyi yok nasıl olacak sizde nasıl oluyor
Teşekkür ederim aslında düşündüm ama daha önce karşılaşmadığım için tuhaf geldi sahte olma ihtimalini zaten düşünmedim bile garantisi vesaire var fabrika hatası olabilir mi diye düşünmüştüm sadece ısı değerleri stok soğutucu ile oyunlarda maks 80 derecelere çıkıyorişlemcinin sıcaklık ve fps değerleri normalse kullanmaya devam edin bazısında kalın bazısında dış katman ince olabilir fabrikasyon bunlar sonuçta
ya hocam bilmeden konuşuyor arkadaş çok takmayın cevap vermeye değmez
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleHani yoktu????