Neler Yeni

RYZEN 5 5600G İLE RX 6750 XT DAR BOĞAZ YAPARMI ?

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
hellooo rx6600xt ile i3 10100f li sistemi olan bn soruları alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

e-sporcu değilsen darboğaz çokda önemli değil aga o kadar para verdim lol oynuyorum valo oynuyorum. Tüm ayarlar üst seviye test için game pass aldım en güçlü oyunları kurmak için 100mbps internet aldım 2042 falan forza en güçlüleri kurdum en yüksek ayar 2k kalite ilk 3 dk deli gibi drop 4.dakkadan sonra tata mükkemmel grafik kalitesi 0 kasma

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MURAT TEMUR
hellooo rx6600xt ile i3 10100f li sistemi olan bn soruları alayım.

e-sporcu değilsen darboğaz çokda önemli değil aga o kadar para verdim lol oynuyorum valo oynuyorum. Tüm ayarlar üst seviye test için game pass aldım en güçlü oyunları kurmak için 100mbps internet aldım 2042 falan forza en güçlüleri kurdum en yüksek ayar 2k kalite ilk 3 dk deli gibi drop 4.dakkadan sonra tata mükkemmel grafik kalitesi 0 kasma
yapılan testleri falanda baya inceledim en iyi oyunlarda 2k ultrada 65 fps nin altına düşmüyor dar boğaz hesaplama siterindede oran %0 çıkıyo

araştırmalarıma göre %5 e kadar olan dar boğaz sonuçları sorun yaratmıyor parçaların testlerinden eldde ettiğim sonuçlar aa+ oyunlarda 2K ultra ayarlarda +65 fps. Yinede denemeden emin olamıyorum :D

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
knk zaten bedavaya gelicek kart işlemcide öyle dandik bişi değil konu açmana bile gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MURAT TEMUR
Kralını yapar.
Şuan aktif olarak kullanıyorum ve her hangi bi dar boğaz sorunu yok 5600x ten bi tık aşşada kalıyo işlemci 10-15 fps gibi buda gözle göeülecek bir fark değil ben fazlasıyla memnunun AM5 soket çıkınca alınabilir bu durumda işlemci 2K ultra setting + 75 fps bütün oyunlar

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
Şuan aktif olarak kullanıyorum ve her hangi bi dar boğaz sorunu yok 5600x ten bi tık aşşada kalıyo işlemci 10-15 fps gibi buda gözle göeülecek bir fark değil ben fazlasıyla memnunun AM5 soket çıkınca alınabilir bu durumda işlemci 2K ultra setting + 75 fps bütün oyunlar
3080 le kullanıyorum 2k çözünürlükde sıkıntı yok bende am5 bekliyorum en temizi !

Top Bottom