Neler Yeni

Ryzen 5 5600'ün uncharted oyun hediyesi

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
isim soyisim
Aldım ve sattım bile :D
1) Kaçtan satılır?
2)Oyun hangi aşamada satılır hale geliyor, satıcıdan aldığımız kod halindeyken mi yoksa doğrulama vs den sonra en son maile amd den gelen , steamde etkinleştirme talimatlarını içeren maildeki durumunda mı?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,482
İsim
Hacı
Kaça sattınız hocam
180tl
Ne yazdınız da aldınız acaba ? Mailinize falan mı geldi wp den yazıp mı aldınız?
Aradım müşteri hizmetlerini.
1) Kaçtan satılır?
2)Oyun hangi aşamada satılır hale geliyor, satıcıdan aldığımız kod halindeyken mi yoksa doğrulama vs den sonra en son maile amd den gelen , steamde etkinleştirme talimatlarını içeren maildeki durumunda mı?
Sattığım arkadaşın mail hesabı ile doğruladık.

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
isim soyisim

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
@Abdullah Hacıgül Abi yine görüşme sağladım ve yine aynı şekilde böyle bir oyun verilmeyeceği söylendi bana.

Siz alabilidiniz mi ? Alabilen var mı daha doğrusu ?
Wp üzerinden müşteri temsilcisiyle görüştüm talep oluşturdu 2-3 gün sonra da Hepsiburada uygulaması üzerinden kodumu yolladılar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,482
İsim
Hacı
sattığınız arkadaşa satıcıdan gelen kodu mu verdiniz tam anlamadım
Benim PC de arkadaşın hesabına girdik kodu DC den yayın açtım. Doğrulama aracını (senin parçayı kontrol eden uygulama işlemciyi yani) indirdim kurdum. Sonra arkadaş kendi PC sinde giriş yapıp steam de aldı oyunu.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Batuhan Divrik
Wp üzerinden müşteri temsilcisiyle görüştüm talep oluşturdu 2-3 gün sonra da Hepsiburada uygulaması üzerinden kodumu yolladılar
Ben de görüştüm dün gece bir daha talep oluşturdular bakalım.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Benim PC de arkadaşın hesabına girdik kodu DC den yayın açtım. Doğrulama aracını (senin parçayı kontrol eden uygulama işlemciyi yani) indirdim kurdum. Sonra arkadaş kendi PC sinde giriş yapıp steam de aldı oyunu.
Bende de kod var ama R5 5600 kullanmadığım için doğrulama yapamıyorum . Kod kaldı öyle elimde

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Batuhan Divrik
Bende de kod var ama R5 5600 kullanmadığım için doğrulama yapamıyorum . Kod kaldı öyle elimde
İşlemciyle doğrulanıyor maalesef. Laptop falan değilse ve amd ise şu anki işlemcin o işlemciyi takarak kullanın geri çıkarırsınız isterseniz ya da tanıdığınız bir arkadaşınız falan varsa 5600-5500 falan kullanan ona kullandırıp kodu alın.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
İşlemciyle doğrulanıyor maalesef. Laptop falan değilse ve amd ise şu anki işlemcin o işlemciyi takarak kullanın geri çıkarırsınız isterseniz ya da tanıdığınız bir arkadaşınız falan varsa 5600-5500 falan kullanan ona kullandırıp kodu alın.
Maalesef şu an böyle bir tanıdığım yok :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,042
Üyeler
170,459
Son üye
blkza
Top Bottom