Neler Yeni

Ryzen 5 5600x Alınır Mı?

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
İyi forumlar kullanmakta olduğum sistem görselde görüldüğü şekilde ve ek olarak 1adet 250gb SSD ve 1tb m2ssd mevcut. 2019 yılından beri kullanmaktayım yakın zamanda sistemde yavaşlama hissetigimden dolayı format attım ve beklediğim kadar bir performans düzelmesi olmadı bende bundan dolayı belirttiğim işlemciyi almayı düşünüyorum oyun performans açısından verim alirmiyim forumlarda çok detaylı arama şansım olmadı henüz bundan dolayı yeni konu açmak istedim ve düşündüğüm işlemci dışında neleri değiştirmem performans açısından daha etkili olur
Screenshot_2022-04-25-08-56-20-835_com.mi.globalbrowser.jpg

franko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Annamuhammet
çok paran varsa al yoksa gerek yok zaten 2600 x rahat besler o ekran kartını hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide işlemcin ne kadar serin çalışırsa o kadar iyi performans alırsın kasa hava akışı + işlemci soğutucun iyi olsun yani

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
İyi forumlar kullanmakta olduğum sistem görselde görüldüğü şekilde ve ek olarak 1adet 250gb SSD ve 1tb m2ssd mevcut. 2019 yılından beri kullanmaktayım yakın zamanda sistemde yavaşlama hissetigimden dolayı format attım ve beklediğim kadar bir performans düzelmesi olmadı bende bundan dolayı belirttiğim işlemciyi almayı düşünüyorum oyun performans açısından verim alirmiyim forumlarda çok detaylı arama şansım olmadı henüz bundan dolayı yeni konu açmak istedim ve düşündüğüm işlemci dışında neleri değiştirmem performans açısından daha etkili olur Alıntıyı görüntüle
paran varsa ekran kartı al

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok paran varsa al yoksa gerek yok zaten 2600 x rahat besler o ekran kartını hocam :)

bide işlemcin ne kadar serin çalışırsa o kadar iyi performans alırsın kasa hava akışı + işlemci soğutucun iyi olsun yani
Soğutucu olarak id cooling kule soğutucu mecvut

paran varsa ekran kartı al
O şuan biraz zor onu en sona bırakmayı tercih ediyorum şuan için önceliğim işlemci ve kasa olarak düşünüyordum

franko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Annamuhammet
eskisi gibi performans falan alamıyom dedin ya hem ekran kartı hem işlemci macunu falan değiştin mi yani onlar kurumuş olabilir kaç senedir kullanıyon

kasanın hava akışı o kadar iyi değil gibi

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eskisi gibi performans falan alamıyom dedin ya hem ekran kartı hem işlemci macunu falan değiştin mi yani onlar kurumuş olabilir kaç senedir kullanıyon

kasanın hava akışı o kadar iyi değil gibi
Kasanın hava akışı iyi değil çünkü on tarak mesh değil yeterli hava almıyor gibi ve işlemci macunu düzenli olarak değişim yapıyorum yani aylık şeklinde değil ama 3 ayda 4 ayda bir yeniliyorum fakat ekran kartı macunu hiç yenilemedim 2019 yılından beri aynı sistem

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
başlık hatalı 5600x yazmışsınız hocam

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
başlık hatalı 5600x yazmışsınız hocam
Bence siz yanlış anladınız hocam resimdeki sistem şuan aktif kullandığım sistem güncellemek amaçlı 5600x alınır mı demek istedim burda

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Bence siz yanlış anladınız hocam resimdeki sistem şuan aktif kullandığım sistem güncellemek amaçlı 5600x alınır mı demek istedim burda
pardon hocam
5600x candır alınır ve ram 8 gb daha alırsanız çok daha iyi olur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler