Neler Yeni

Ryzen 5 5600x e uyumlu anakart arıyorum

stok fan var şuanlık sistem aşırı derece eksik şuan stok fanla idare edicem
Post automatically merged:

bios update nasıl yapılacağı hakkında pek bir fikrim yok olsa da yaparken ben bozarım net
hocam zor bir şey yok fakat şimdi güncel biosla gelmezse sıfır aldığınız anakart örenğin 3 üncü nesil biosla geldi siz 5 inci nesil işlemci taktınız görüntü alamazsınız o yüzden güncelleme gerek güncelleme içinde eski işlemci takıp güncelleyip yenisini takmak lazım ama ikinci el alırsanız satıcıdan rica edersiniz

GIGABYTE A520M K V2 sıfırı uygun bu anakartı almayı düşünüyom​

aslında sıfır bir anakart almayı isterim ama pahalı açıkçası maks 3500 tl verebilirim anakart için 2-3 gündür araştırıyorum
Hocam x570 anakart da bulabilirsiniz o fiyat aralığında. Wifi li denk getirirseniz tadından yenmez. Sifir bile bahsettiğiniz fiyata satan vardi sahibinden de .

B550 anakart da iyidir
B550 Aorus Elite

Kaçırma derim

Wifi li ayrica

Son düzenleme:
Hocam x570 anakart da bulabilirsiniz o fiyat aralığında. Wifi li denk getirirseniz tadından yenmez. Sifir bile bahsettiğiniz fiyata satan vardi sahibinden de .

B550 anakart da iyidir
B550 Aorus Elite

Kaçırma derim

Wifi li ayrica
link açılmıyo

fiyat perfomans en iyi b550.MSI B550M PRO-VDH. hem sogutuculu hemde mosfet kalitesi iyi.​

bu güzel aslında uygun fiyatlı ama kargo konusunda pek güvenemiyorum
Hocam Model güzel. Araştırıp başka satıcılar da bakabilirsiniz. Ben şahsen x570 Aorus Elite kullanıyorum. Wifi olmadığı için pci express wifi blutooth kartı aldım onun için.
Sonunda M harfi olan mini atx anakartlarda fazla pci ex slot yok. Olanları ekran kartı kapatıyor zaten. Usb wifi almak zorunda kalırsınız. Uygun fiyata wifi li anakart bulursanız içinize de sinerse tabi alın.

uygun fiyata

ASUS TUF GAMİNG B550M PLUS buldum satılıksa onu almayı düşünüyorum tek sıkıntı Dahili Wi-Fi ve Bluetooth yok onun içinde öneri yapabilecek varsa sevinirim​

Geri