ege1881
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,312
B450M ALCAKSAN yada a320m falan alırken satıcıya söyle bios güncelleyip yollasınlar uğraşmasadece bu kadarsa yaparım 2 3 yere sordum saçma şeyler gevelediler
B450M ALCAKSAN yada a320m falan alırken satıcıya söyle bios güncelleyip yollasınlar uğraşmasadece bu kadarsa yaparım 2 3 yere sordum saçma şeyler gevelediler
hocam zor bir şey yok fakat şimdi güncel biosla gelmezse sıfır aldığınız anakart örenğin 3 üncü nesil biosla geldi siz 5 inci nesil işlemci taktınız görüntü alamazsınız o yüzden güncelleme gerek güncelleme içinde eski işlemci takıp güncelleyip yenisini takmak lazım ama ikinci el alırsanız satıcıdan rica edersinizstok fan var şuanlık sistem aşırı derece eksik şuan stok fanla idare edicem
Post automatically merged:
bios update nasıl yapılacağı hakkında pek bir fikrim yok olsa da yaparken ben bozarım net
Hocam x570 anakart da bulabilirsiniz o fiyat aralığında. Wifi li denk getirirseniz tadından yenmez. Sifir bile bahsettiğiniz fiyata satan vardi sahibinden de .aslında sıfır bir anakart almayı isterim ama pahalı açıkçası maks 3500 tl verebilirim anakart için 2-3 gündür araştırıyorum
link açılmıyoHocam x570 anakart da bulabilirsiniz o fiyat aralığında. Wifi li denk getirirseniz tadından yenmez. Sifir bile bahsettiğiniz fiyata satan vardi sahibinden de .
B550 anakart da iyidir
B550 Aorus Elite
Yükleniyor...
shbd.ioPost automatically merged:
Kaçırma derim
Wifi li ayrica
bu güzel aslında uygun fiyatlı ama kargo konusunda pek güvenemiyorumYükleniyor...
www.sahibinden.com
Hocam Model güzel. Araştırıp başka satıcılar da bakabilirsiniz. Ben şahsen x570 Aorus Elite kullanıyorum. Wifi olmadığı için pci express wifi blutooth kartı aldım onun için.bu güzel aslında uygun fiyatlı ama kargo konusunda pek güvenemiyorum