Yani diğer kartlara nazaran daha düşük performanslı olur, daha çok ısınır. Biraz daha üstüne koyamaz mısınız?Hocam dediğim gibi görsele birazcık önem veriyorum tier olayını hiç anlamıyorum çok mu önemli biraz acabilir misiniz ?
Malesef arkadaşların dediğine göre 5600x için iyi bir kart değilmiş.Yoksa bende bu anakartı çok beğendimAsus Anakart Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Asus Anakart fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar için Asus anakart arıyorsanız en uygun fiyat avantajıyla hemen sahip olabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
Ben bunu öneririm.
5800X’e bile yeter iyi bir hava akışı varsa.Malesef arkadaşların dediğine göre 5600x için iyi bir kart değilmiş.
5600X’e rahatlıkla yeter. Yetmez diyenleri aldırmayın fazladan para harcatmaya çalışıyorlar.Kasam msi mag 101m iyi hava akışı mevcut.
Asus Anakart Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Asus Anakart fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar için Asus anakart arıyorsanız en uygun fiyat avantajıyla hemen sahip olabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
Ben bunu öneririm.
İyi bi kart değil demedik.Malesef arkadaşların dediğine göre 5600x için iyi bir kart değilmiş.Yoksa bende bu anakartı çok beğendim
Teşekkür ederim hocam stok fan yeterli olur mu peki kule tipi fan alabilirim olmaz derseniz.5600X’e rahatlıkla yeter. Yetmez diyenleri aldırmayın fazladan para harcatmaya çalışıyorlar.
Pek iyi değil, alınmazbu kart nasılGigabyte B450 AORUS ELITE AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450 AORUS ELITE AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B450 AORUS ELITE AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yanlış bir ifade, biz bu karta herhangi bir şey demedik. Attığınız TUF B450M-Plus'a iyi değil dedik.Malesef arkadaşların dediğine göre 5600x için iyi bir kart değilmiş.Yoksa bende bu anakartı çok beğendim