DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Anakart için maksimum bütçeniz nedir?Asus olarak önerebilir misiniz bileşenlerim corsair senkron çalışmasını istiyorum.
Anakart için maksimum bütçeniz nedir?Asus olarak önerebilir misiniz bileşenlerim corsair senkron çalışmasını istiyorum.
Bence deSenkronizasyon sadece Asus'ta yok ki? MSI'da da Mystic Light var, onunla olmuyor mu Corsair?
Hocam iCue yazılımı asus anakartı 4 pin rgb çıkışı sayesinde görüyor kasa ışıklarınıda senkronize etmiş oluyorsunuz böylelikleSenkronizasyon sadece Asus'ta yok ki? MSI'da da Mystic Light var, onunla olmuyor mu Corsair?
1000 liraya kadar Asus’un Prime anakartları var. Onlar da pek iyi değil. Ama illa Asus ise şuna bakın: https://www.itopya.com/asus-prime-b550m-a-csm-4600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-vga-dvi-matx-anakart/1000 TL hocam
Doğrudur hocam, o ışık mışık olaylarına çok hakim değilim.Hocam iCue yazılımı asus anakartı 4 pin rgb çıkışı sayesinde görüyor kasa ışıklarınıda senkronize etmiş oluyorsunuz böylelikle
Bu güzelmiş 4 pin çıkışıda mevcut.1000 liraya kadar Asus’un Prime anakartları var. Onlar da pek iyi değil. Ama illa Asus ise şuna bakın: https://www.itopya.com/asus-prime-b550m-a-csm-4600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-vga-dvi-matx-anakart/
Onlar bütçesini aşıyor hocam.Doğrudur hocam, o ışık mışık olaylarına çok hakim değilim.
Bir önceki sayfada attığım anakartlara bakabilirsiniz
Evet artırması lazım maalesefOnlar bütçesini aşıyor hocam.
Arkadaşın önerdiği anakartta hem fikirsek onu alabilirim siz ne dersiniz ?Evet artırması lazım maalesef
B550M-A da Tier E bir anakart.
Asus şart olmasaydı B550M-PRO VDH önerecektim.
Asus'ta ucuza kaliteli kart yok.
Aynen.Evet artırması lazım maalesef
B550M-A da Tier E bir anakart.
Asus şart olmasaydı B550M-PRO VDH önerecektim.
Asus'ta ucuza kaliteli B550 kart yok.
Hocam aynı fiyata Asus olmayan daha iyi kartlar var.Arkadaşın önerdiği anakartta hem fikirsek onu alabilirim siz ne dersiniz ?
Hocam dediğim gibi görsele birazcık önem veriyorum tier olayını hiç anlamıyorum çok mu önemli biraz acabilir misiniz ?Aynen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aynı fiyata Asus olmayan daha iyi kartlar var.