Adamın bilmeme olasılığı çok yüksek. Yapmayın böyle şeyler. Herkes anasının karnından Bilgisayar dehası olarak çıkmıyor.Kafanmı iyi?
Adamın bilmeme olasılığı çok yüksek. Yapmayın böyle şeyler. Herkes anasının karnından Bilgisayar dehası olarak çıkmıyor.Kafanmı iyi?
Adamın bilmeme olasılığı çok yüksek. Yapmayın böyle şeyler. Herkes anasının karnından Bilgisayar dehası olarak çıkmıyor.
3600x alıp 1400 lira fazla verebilirim ekran kartına ne alabilirim ne önerirsiniz?eğer ekran kartını 3070-3080 e yükseltmeycekseniz işlemciyi düşürüp ekran kartını yükseltin o işlemci çok çok fazla olmuş
rtx 2060 var itopyada şu anda 3000tlye3600x alıp 1400 lira fazla verebilirim ekran kartına ne alabilirim ne önerirsiniz?
Hocam aldınız mı? Benim anlamadığım şey prodüksiyon programları hatta müzik diyorsunuz. Ama arada oyun da oynayacagim diyorsunuz. Insanlarda daha kötü işlemci daha iyi ekran karti öneriyor. 5000 serisinden 6 çekirdek ve üstüne çıkmak için değil 1650s 1030 bile taksanız mantıklı olur. Düşük ayarlarda oyun da oynatır. Hatta igpu bile yeterli olur. Bütçe 1650s e 5600x alınca yetiyorsa tamam. Sizin için önemli olan şey olabildiğince çekirdek , tekli çekirdek performansı ve ghz. Umarım bu işlemciyi almışsınızdır ya da 3000 serisi 8 çekirdek. Önceliği oyun olmayanlar için 1650s küçümsenecek bir gpu değil. 1080p de tatmin edici performans verir. Videolarla uğraşacaksanız da performansa 1650s darboğaz yapar. Oyun için söz konusu bile olmayabilir. Ama amaç yardımcı olmaksa hemen atlamayalım ve potansiyel bir yaratıcı sanatçıyı yavaşlatmayalım. Yanlışım varsa düzeltin iyi günler.3600x alıp 1400 lira fazla verebilirim ekran kartına ne alabilirim ne önerirsiniz?
Çok güzel bir açıklama olmuş. Teşekkür ederim güzel indirimler yakaladım rtx 2060 ve 5600x aldım. Benim için hayli hayli yeteceğini düşünüyorum.Hocam aldınız mı? Benim anlamadığım şey prodüksiyon programları hatta müzik diyorsunuz. Ama arada oyun da oynayacagim diyorsunuz. Insanlarda daha kötü işlemci daha iyi ekran karti öneriyor. 5000 serisinden 6 çekirdek ve üstüne çıkmak için değil 1650s 1030 bile taksanız mantıklı olur. Düşük ayarlarda oyun da oynatır. Hatta igpu bile yeterli olur. Bütçe 1650s e 5600x alınca yetiyorsa tamam. Sizin için önemli olan şey olabildiğince çekirdek , tekli çekirdek performansı ve ghz. Umarım bu işlemciyi almışsınızdır ya da 3000 serisi 8 çekirdek. Önceliği oyun olmayanlar için 1650s küçümsenecek bir gpu değil. 1080p de tatmin edici performans verir. Videolarla uğraşacaksanız da performansa 1650s darboğaz yapar. Oyun için söz konusu bile olmayabilir. Ama amaç yardımcı olmaksa hemen atlamayalım ve potansiyel bir yaratıcı sanatçıyı yavaşlatmayalım. Yanlışım varsa düzeltin iyi günler.
KONUYU YANLIŞLIKLA YÜKSELTTİM BİLGİNİZEÇok güzel bir açıklama olmuş. Teşekkür ederim güzel indirimler yakaladım rtx 2060 ve 5600x aldım. Benim için hayli hayli yeteceğini düşünüyorum.