: D neyse 2k kullanırsan sıkıntı çıkırmaz ,bütçe ne kadarekran kartını daha almadım : D
ben diyim 5 sen de 8: D neyse 2k kullanırsan sıkıntı çıkırmaz ,bütçe ne kadar
DDR 5 de olabilir ama ona uygun işlemci de tavsiye etmen gerek4070 alacaksanız ddr5 geçmek daha mantıklı olur gibi hocam.
Bana de ki şu şu şu parçalar lazım şu şu şu param var bana en iyisini yap ona göre bakayımben diyim 5 sen de 8
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR 5 de olabilir ama ona uygun işlemci de tavsiye etmen gerek
Ddr5 al ddr4 alırsan paran boşa giderben diyim 5 sen de 8
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR 5 de olabilir ama ona uygun işlemci de tavsiye etmen gerek
şu an elimde hali hazırda r 5 5600x rtx 3060 12gb var anakart değişmeyi duşunıyordum sonra dedımki neden 4k serisine geçmiyeyim derken işlemciyi değiştirmek istemedim çunki zaten 2 k monitör kullanıyorum sorun olmaz diye düşündümBana de ki şu şu şu parçalar lazım şu şu şu param var bana en iyisini yap ona göre bakayım
2k kullanacaksan boşuna anakart vs değiştirme direk kartı al tak kullanşu an elimde hali hazırda r 5 5600x rtx 3060 12gb var anakart değişmeyi duşunıyordum sonra dedımki neden 4k serisine geçmiyeyim derken işlemciyi değiştirmek istemedim çunki zaten 2 k monitör kullanıyorum sorun olmaz diye düşündüm
sonra anakart ve ekran kartını değişip eskı sistemi de yeni bi sistem yapıp satmak gibi bi planım var yada 2. pc onada 3060 ile r 5 3600 olan eski işlemciyi takıp kullanıcaktım şu an ise bi adet 4070 düşünüyorum yanınada güzel bi anakart işlemci o yuzden değişmek istemddım çunki alalı daha 1 sene anca oldu işlemcime saygısıszlık etmiş gibi hissediyorum xd neyse bütçede anakart için şahsi görüşüm 5 8 arası sonrası gerçekten gereksiz benim klasmanıma ekran kartınıda zaten seçtim https://www.akakce.com/ekran-karti/...te-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,428731299.html bu olcak anakart ile işlemci değiştirme konusunda kararsızım