Merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600x, 512gb ssd, 1tb hdd, 2100mhz 16 gb ram, asus rog strix b450f gaming 2 anakart, win10 sistemime msi ventus 2x rtx 4070 ekran kartı aldım ama istediğim verimi kesinlikle alamadım oyunda (sadece rust) dlss açık high ayarlarda 100 fps alıyorum kasayı bilgisayar tamircisine götürdüm ve psu da sorunlar olduğunu söyleyip tamir etti ekran kartını bosstladım dedi (2000tl) vs fps 120 lere çıktı ekran kartında herhangi bir sorun olduğunu söylemiyor lütfen yardım edin bi önceki 1660 super ile de aynı fps i alıyordum boşuna almış oldum ekran kartını. neyi yanlış yapıyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz 32 gb 3200 mhz ram yeni bir psu ve 1 tb ssd alırsam 144 fps alabilirmiyim sabit? veya monitör mü değiştirmem lazım lütfen yardımcı olurmusunuz vaktim kısıtlı iade sürem geçmeden buna açıklık getirebilirmiyiz lütfen teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
gpu kullanımı yüzde 30 u geçmiyorMerhaba arkadaşlar ryzen 5 5600x, 512gb ssd, 1tb hdd, 2100mhz 16 gb ram, asus rog strix b450f gaming 2 anakart, win10 sistemime msi ventus 2x rtx 4070 ekran kartı aldım ama istediğim verimi kesinlikle alamadım oyunda (sadece rust) dlss açık high ayarlarda 100 fps alıyorum kasayı bilgisayar tamircisine götürdüm ve psu da sorunlar olduğunu söyleyip tamir etti ekran kartını bosstladım dedi (2000tl) vs fps 120 lere çıktı ekran kartında herhangi bir sorun olduğunu söylemiyor lütfen yardım edin bi önceki 1660 super ile de aynı fps i alıyordum boşuna almış oldum ekran kartını. neyi yanlış yapıyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz 32 gb 3200 mhz ram yeni bir psu ve 1 tb ssd alırsam 144 fps alabilirmiyim sabit? veya monitör mü değiştirmem lazım lütfen yardımcı olurmusunuz vaktim kısıtlı iade sürem geçmeden buna açıklık getirebilirmiyiz lütfen teşekkür ederim