S Shader 80+ Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 26 Reaksiyon skoru 2 1 Şubat 2025 #1 Merhabalar Ryzen 5 5600X alacağım ancak stok soğutucu ile nasıl bir performans verir bilemedim. kasamın özellikleri:850watt psu rtx 4060 r5 5600x 1tb ssd 16gb ram lazım olursa kasanın ismini yazabilirim.
Merhabalar Ryzen 5 5600X alacağım ancak stok soğutucu ile nasıl bir performans verir bilemedim. kasamın özellikleri:850watt psu rtx 4060 r5 5600x 1tb ssd 16gb ram lazım olursa kasanın ismini yazabilirim.
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 18,151 Reaksiyon skoru 8,268 1 Şubat 2025 #2 Kışın kullanılır. Sorun olmaz. Yaza doğru ya da bütçen varsa şimdi kule tipi soğutucu almanı öneririm.
Kışın kullanılır. Sorun olmaz. Yaza doğru ya da bütçen varsa şimdi kule tipi soğutucu almanı öneririm.
S Shader 80+ Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 26 Reaksiyon skoru 2 1 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 +olarak yurtdışında yaşıyorum oda sıcaklığım 20 dereceyi geçmiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 1 Şubat 2025 Bünyamina yazmış: Kışın kullanılır. Sorun olmaz. Yaza doğru ya da bütçen varsa şimdi kule tipi soğutucu almanı öneririm. Devamı için tıklayın... +olarak yurtdışında yaşıyorum oda sıcaklığım 20 dereceyi geçmiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 1 Şubat 2025 Bünyamina yazmış: Kışın kullanılır. Sorun olmaz. Yaza doğru ya da bütçen varsa şimdi kule tipi soğutucu almanı öneririm. Devamı için tıklayın... yine de almam gerekir mi sizce
+olarak yurtdışında yaşıyorum oda sıcaklığım 20 dereceyi geçmiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 1 Şubat 2025 Bünyamina yazmış: Kışın kullanılır. Sorun olmaz. Yaza doğru ya da bütçen varsa şimdi kule tipi soğutucu almanı öneririm. Devamı için tıklayın... +olarak yurtdışında yaşıyorum oda sıcaklığım 20 dereceyi geçmiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 1 Şubat 2025 Bünyamina yazmış: Kışın kullanılır. Sorun olmaz. Yaza doğru ya da bütçen varsa şimdi kule tipi soğutucu almanı öneririm. Devamı için tıklayın... yine de almam gerekir mi sizce
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 18,151 Reaksiyon skoru 8,268 1 Şubat 2025 #4 Shader yazmış: +olarak yurtdışında yaşıyorum oda sıcaklığım 20 dereceyi geçmiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler yine de almam gerekir mi sizce Devamı için tıklayın... Hayır almana gerek yok.
Shader yazmış: +olarak yurtdışında yaşıyorum oda sıcaklığım 20 dereceyi geçmiyor şimdiden cevaplar için teşekkürler yine de almam gerekir mi sizce Devamı için tıklayın... Hayır almana gerek yok.