İdare eder gibine kadar dayanır.günlük işler ve orta -giriş oyunlar için
fan bozulana kadar dayanır soğutucunun bloğuna hiç bir şey olmazne kadar dayanır.günlük işler ve orta -giriş oyunlar için
Sıcaklık bakımından sormuş galiba yeter mi diye.fan bozulana kadar dayanır
akar doğru söylüyorsunuz.zamanla daha iyi bir soğutucu alınır.Undervolt yapılsa bile performansı aşırı düşmeyecek bir işlemci.
UV ile kullanılabilir ama hakkını vermek için bi' sıvı soğutucu ve iyi bir OC ile akarsın.
UV voltaj azaltarak ısı azaltmaya deniryorakar doğru söylüyorsunuz.zamanla daha iyi bir soğutucu alınır.
UV derken?
Sıvı soğutma illa gerekli değil arctics freezer 34 gayet yeterli bence.Undervolt yapılsa bile performansı aşırı düşmeyecek bir işlemci.
UV ile kullanılabilir ama hakkını vermek için bi' sıvı soğutucu ve iyi bir OC ile akarsın.
Stok fan sorun yaşatmaz, performansı düşürür.
Yeni soğutucu aldığınızda da normal şekilde kullanabilirsiniz.
UnderVoltakar doğru söylüyorsunuz.zamanla daha iyi bir soğutucu alınır.
UV derken?
O sırada benim senin ve resitalinin 4.7 GHz bile yapamayan 5600X’leriUndervolt yapılsa bile performansı aşırı düşmeyecek bir işlemci.
Stok fan sorun yaşatmaz, performansı düşürür.
Yeni soğutucu aldığınızda da normal şekilde kullanabilirsiniz.
knk sen benim kafamı çok karıştırdın hala emin değilim.diyorsunki ryzen 5 5600x ile intel 10600k arasında pek fark(o.c) hala emin değilim.O sırada benim senin ve resitalinin 4.7 GHz bile yapamayan 5600X’leri
CTR desteği geldi 5000 serisine samplen ne çıktı ?O sırada benim senin ve resitalinin 4.7 GHz bile yapamayan 5600X’leri
Hem 10600K hemde 5600X 6 Core 12 Thread bir işlemci bu yüzden çok önemli bir fark olması zaten imkiansız. Ama 5600X bir tık daha iyi dediğim gibi. Benim 5600X alma sebebim ise zamanında AMD anakart almış olmam. Bir daha sorsalar şuan 10700K ve Z490 Tuf Plus alırdım.knk sen benim kafamı çok karıştırdın hala emin değilim.diyorsunki ryzen 5 5600x ile intel 10600k arasında pek fark(o.c) hala emin değilim.
sen neden ryzen 5 5600x aldın.ryzen 5 5600x ile intelin render perfomansı aynı mı ne kadar fark var
SilverCTR desteği geldi 5000 serisine samplen ne çıktı ?