EKRAN KARTI OLARAK DARBOĞAZ OLMAYACAK ŞEKİLDE NE TAKILABİLİRYAPCAK BİRŞEY YOK
Mesaj otomatik birleştirildi:
RYZEN 5 5600 X
MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 DDR4 4400(OC)
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 2666Mhz CL16 1.2V DDR4 Ram, Beyaz
Samsung PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD 980 PRO, Dahili Katı Hal Sürücüsü, 1 TB
BU DÖRTLÜ NASIL UYUMLU OLURMU
K
KASAYI BEYAZ YAPMAK İSTEDİĞİM İÇİ RAM BEYAZ
Ram MHz değeri çok düşük.EKRAN KARTI OLARAK DARBOĞAZ OLMAYACAK ŞEKİLDE NE TAKILABİLİR
Hocam sadece anakart ekran kartı ve ram mi önerelim çünkü üst seviye bi ekran kartı önereceğim fakat işlemci darboğaz yapar bütçeniz yüksek yani, şimdi 4070 + tepe modellerden b550 öneririz fakat parçalar çok dengesiz olur.
Öncelikle caps kapatın. Size kasa, PSU, monitör, ram, SSD, anakart mı önerelim.HOCAM BEN RYZEN 5 5600X E UYACAK GÜZEL BİR SİSTEM İSTİYORUM KASA VE BİLEŞENLER OLARAK SİYAH BEYAZ RENK KARIŞIMI İSTİYORUM
HOCAM BANA 5 5600X E GÖRE ANAKART -RAM- M2 SSD - EKRAN KARTI ÖNEREBİLİRSİNİZÖncelikle caps kapatın. Size kasa, PSU, monitör, ram, SSD, anakart mı önerelim.
BİRDE KASAYI BEYAZ DÜŞÜNÜYORUMHOCAM BANA 5 5600X E GÖRE ANAKART -RAM- M2 SSD - EKRAN KARTI ÖNEREBİLİRSİNİZ
Caps kapatır mısın?HOCAM BANA 5 5600X E GÖRE ANAKART -RAM- M2 SSD - EKRAN KARTI ÖNEREBİLİRSİNİZ
BİRDE KASAYI BEYAZ DÜŞÜNÜYORUM
HOCAMRam MHz değeri çok düşük.
2K OLURSA DAHA İYİ OLUR AMA EN AZ 24 İNÇ İSTİYORUM
CAPS KAPANDIMI
HOCAM
HOCAM
Ryzen 5 5600X dönemimiz için gayet yeterli bir işlemci B550 anakart aynı şekilde M.2 SSD güzel ama ramlerin frekansı düşük gibi biraz.YAPCAK BİRŞEY YOK
RYZEN 5 5600 X
MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 DDR4 4400(OC)
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 2666Mhz CL16 1.2V DDR4 Ram, Beyaz
Samsung PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD 980 PRO, Dahili Katı Hal Sürücüsü, 1 TB
BU DÖRTLÜ NASIL UYUMLU OLURMU
K
KASAYI BEYAZ YAPMAK İSTEDİĞİM İÇİ RAM BEYAZ
teşekkür ederim hocam ama aradan 1 yıl dan az süre geçti ben başka pc aldımRyzen 5 5600X dönemimiz için gayet yeterli bir işlemci B550 anakart aynı şekilde M.2 SSD güzel ama ramlerin frekansı düşük gibi biraz.