alikayali00
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Ya ben bir sistem topladım daha gelmedi soğutma olarak hava soğutucu aldm sistemi ve soğutucuya bakarmisiniz yeterli mi işlemci modeli ryzen 5 7500 f ana karta aşağıda
Vallaha çıkarılmiyordu yoksa ayrı alirdimda CS vali GTA gibi oyunlar oynucam genelde çok ısınmada yeter banasogutucu kaca geliyor orayı bilemem ama fansız alıp elimle bunu alırdım
65w cpu ısınmıyor zaten bu aldıgında iş görecektir.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
++Vallaha çıkarılmiyordu yoksa ayrı alirdimda CS vali GTA gibi oyunlar oynucam genelde çok ısınmada yeter bana
..Vallaha çıkarılmiyordu yoksa ayrı alirdimda CS vali GTA gibi oyunlar oynucam genelde çok ısınmada yeter bana
......sogutucu kaca geliyor orayı bilemem ama fansız alıp elimle bunu alırdım
65w cpu ısınmıyor zaten bu aldıgında iş görecektir.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr