Neler Yeni

Ryzen 5 7500f aşırı ısınma problemi

milorszx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erbil Aksoy
herkese iyi forumlar daha yeni aldığım sistem az önce gta 5 de 92 dereceleri gördü bütün grafik ayarları fulldü performansını görmek için herşeyi ultraya çekmiştim daha açılış sahnesinde 10 15 dk oynadım cpu sıcaklığı 92 dereceyi gördü görünce kapattım bende bu aşırı ısınmanın kaynağı ne olabilir acaba? şuan boşta 50-55 derecelerde çalışmakta

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen Düzgüm
herkese iyi forumlar daha yeni aldığım sistem az önce gta 5 de 92 dereceleri gördü bütün grafik ayarları fulldü performansını görmek için herşeyi ultraya çekmiştim daha açılış sahnesinde 10 15 dk oynadım cpu sıcaklığı 92 dereceyi gördü görünce kapattım bende bu aşırı ısınmanın kaynağı ne olabilir acaba? şuan boşta 50-55 derecelerde çalışmakta
hocam kule tipi sogutucu var mı benim de r7 5700x vardı cok ısınıyordu sogutucu aldım su an 30 derecede bostayken almadıysan bence alabilirsin ya da macunu yenileyebilirsin

Bünyamina

80+ Platinum
Stok soğutucudan dolayı böyle sıcaklıklar alıyorsunuz. 7500f e inanın sok soğutucu yetmiyor. Bütçenize göre kule tipi soğutucu alırsanız sıcaklık sorununu çözebilirsiniz.

milorszx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erbil Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stok soğutucu var şuan önümüzdeki ay güzel kule tipi bir soğutucu almayı düşünüyorum ama yinede stokla bu kadar hızlı bir şekilde ısınacağını bu değerleri göreceğini düşünmedim anormal geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kule tipi sogutucu var mı benim de r7 5700x vardı cok ısınıyordu sogutucu aldım su an 30 derecede bostayken almadıysan bence alabilirsin ya da macunu yenileyebilirsin
siz hangi model soğutucu kullanıyorsunuz

stok sogutucumu
stok soğutucu var şuan önümüzdeki ay güzel kule tipi bir soğutucu almayı düşünüyorum ama yinede stokla bu kadar hızlı bir şekilde ısınacağını bu değerleri göreceğini düşünmedim anormal geldi

OrkunJJ

80+ Silver
Undervolt uygulayabilirsiniz sıcaklıklar biraz da olsa düşecektir.

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen Düzgüm

siz hangi model soğutucu kullanıyorsunuz

bana da bir arkadaş önermisti burdan link atayım https://www.hepsiburada.com/strong-...ani-p-HBCV000068JGQP?magaza=RaptorBilgisayar& daha ucuza da var baska sitede istersen onu da atarım

milorszx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erbil Aksoy
stok soğutucuysa normal ısınan bi işlemci
ısınacağını biliyordum stok olmasından dolayı ama 90 dereceleri bu kadar kısa zamanda görmesi biraz korkuttu açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,022
Üyeler
167,413
Son üye
Burikk38
Top Bottom