Palo DAYI 👑
80+ Gold
sorun olmaz sogutmadaHocam ekran kartı iyi midir peki soğutma olarak falan?
4070lı sıstem kurucaksan galax modelınıde alabılırsın pısman etmez
sorun olmaz sogutmadaHocam ekran kartı iyi midir peki soğutma olarak falan?
evetHocam ekran kartı iyi midir peki soğutma olarak falan?
60 k ya 4070 super ıcın fazla bence hadı 4070 tı sper olsa belkı dıycemTeşekkürler hocam özelleştirmeler iyi olsaydı düşünürdüm ama 60k üstünede çıkasım yok 4070s iyi bir seçenek olacak diye düşünüyorum asus olmasa bile arkadaşın attığı inno3d olan sistem olabilir.
çok mantıklı ama 5200mhz ve cl40....aynı ramden iki tane alabiliyorsun 16+16=32
hocam ti super zaten attığım60 k ya 4070 super ıcın fazla bence hadı 4070 tı sper olsa belkı dıycem
Evet o sistemde diğer bileşenler gayet güzel inno3d kullanmadım bilmiyorum ama 60k bütçe için en azından 4070 Ti S bakmanızı öneririm zaten arkadaşın attığı da öyle 4070s biraz düşük kalır bütçeye göre ama ben her parçamı üst kalite istiyorum ekran kartından kısar kalan bileşenleri yükseltirim derseniz alınır elbetteTeşekkürler hocam özelleştirmeler iyi olsaydı düşünürdüm ama 60k üstünede çıkasım yok 4070s iyi bir seçenek olacak diye düşünüyorum asus olmasa bile arkadaşın attığı inno3d olan sistem olabilir.
ben senın attıgına yanıt vermedımkı konu sahıbın attıgı fotaya bak 4070 superçok mantıklı ama 5200mhz ve cl40....
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ti super zaten attığım
o benim sistemin soğutmasını sormuştu o yüzdenben senın attıgına yanıt vermedımkı konu sahıbın attıgı fotaya bak 4070 super
pardon asus demişben senın attıgına yanıt vermedımkı konu sahıbın attıgı fotaya bak 4070 super
bben işlemciden kısmazdım ssd yide arttırmazdım soğutucuyu zaten bende önerdim yani iyiÖzelleştirmelerle bu şekilde yaptım, ram markası iyi mi ve soğutucu yeterli olur mu? (5 7500f çünkü ileride yüksek bir işlemciye geçebilirim çok para vermek istemiyorum)
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@KYLORIN90 hocam sizce uygun mu böyle, birde cuma gününü bekleyeyim mi incehesap için
55k falan olursa alınır mı?
Hocam oyun için alıcam 7800x3d stok bekliyorum o yüzden, önerdiğiniz işlemci iyi mi oyun için?bben işlemciden kısmazdım ssd yide arttırmazdım soğutucuyu zaten bende önerdim yani iyi
kanka bana kalsa 9800x3dyi bekleHocam oyun için alıcam 7800x3d stok bekliyorum o yüzden, önerdiğiniz işlemci iyi mi oyun için?
çıkar gibiKasım ayında çıkar mı hocam en geç kasım ortasında almak istiyorum